בכלל לא נשלטת

בכלל לא נשלטת

קראתי את הסיפור של OLIVE ומצאתי את עצמי קוראת אותי כל כך אותי שכאילו נכתב עבורי עלי שזאת אני שם בסיפור. לא מזמן אמר לי מישהו שהוא פשוט לא מסוגל להעניש להכאיב או להשפיל אותי שאני משדרת עוצמה רבה מידי שעם כל מה שיש לי הוא לא מרגיש שהוא יכול או רוצה הוא קרא את מה שכתבתי על אדון BS ואמר לי שהוא לא מתפלא שבעיני הוא נראה כהגדרתו "חננה" הוא אמר שהבחור המסכן פשוט לא היה מסוגל להתמודד מולי ואז אני שואלת את עצמי האם אני כמו בסיפור אמצא אדם שיהיה מספיק עוצמתי עבורי מה המרכיב הסודי החסר כדי שיחסי שליטה יצליחו? מה מבדיל בין יחסים וניליים מוצלחים לBDSMיים? בהנחה כמובן ששני הצדדים בעלי נטיה וכיוון BDSMי ובקיצור מה מותר ה בדיסמיות מהוניליות בהנחה ששני בני הזוג בעלי אותו עיניין וראש

את יודעת תמונונת ...

המון שנים חשבתי כמוך. יותר מזה , אנשים אמרו לי שדומים מפחדים לנסות אפילו לשלוט בי וכנראה שבצדק. כי בתכל'ס ? הם לא התאימו לשלוט בי ואני לא התאמתי להישלט על ידם. ואז הגיע יום אחד, האחד שהצליח. הוא לא היה נראה כמו הדום האידיאלי, הוא לא היה קשוח, הוא לא היה קפדן הוא היה - הוא (ולא "הוא" הכינוי :)) הוא הכיר לי את האדם שבו ואני הכרתי לו את האישה שבי למרות שהכרנו באתר בדס"מי למרות שאמרתי לו שאני לא מעוניינת בקשר בדס"מי (פרופר). עם ההיכרות, הגיע הצורך שלי (עד דגש על שלי!) להרכין ראש בפניו (במובן המנטאלי) משם ... להגיע למובן הפיסיולוגי כבר היה ממש קל. ועם כל זה שאנחנו כבר לא ביחד, אני יכולה לאמר לך ובאותה נשימה גם לעצמי - זה אפשרי. זה אפשרי למצוא את האדם הזה שתרצי להרכין ראש בפניו, שתרצי להסיר כל מגננה מולו, שתנסי - כן, תנסי - להילחם במגננות שלך בשבילו - בשבילכם ואם הוא האחד, ואם הוא הראוי לך הוא יהיה שם - להעריך אותך , לצמוח יחד איתך ולאהוב אותך. כי זה מגיע לך. cami

אתה אתה

אתה בכלל בתוך הירקון אתה

תודה זרונת

געגעתי אליך טוב שחזרת
אני בהחלט מאמינה שהסיר ימצא את המכסה ההולם (תרתי משמע)

אני מאמינה

אמצא את האחד, את זה שארגיש שמולו אני נשלטת שעבורו אני אהיה מוכנה להתמסר יום זה בוא יבוא אך השאלה בעיני עודנה פתוחה

Cגלית

New member
הכל עניין של כימיה

לא תמיד קל למצוא אותה ובטח לא קל להעצים בה אהבה. ביחוד לא כשאת אדם מלא ועוצמתי, אישה בשלה ובוגרת ולא פלסטלינה שניתן לעצב לפי המזג של השותף. אבל הסבלנות והאופטימיות יגשימו את הכמיהה והבשל, הבוגר והעוצמתי יגיע ! לדעתי אין פה עניין של בדסמי, וניל או חברות באשאר היא, יש עניין של העצמה אישית ומשם איכויות שלא מוותרים עליהם גם מול השותפים שאת מכניסה לחייך. אל תוותרי על הדרך שלך ועל האיכויות .

וידוי קטן

האמת מאז שקראתי את מה שכתבת על אדון BS, אני חושבת על זה לא מעט. המחשבות עוד לא ברורות לי לגמרי ובתור חדשה בעולם הבדס"מי, בתור מישהי שלא אוהבת להיחשף בכלל לא עניתי אז. נראה לי שהרבה מהנשים שמגיעות לבדס"מ בתור נשלטות הן נשים מאד אסרטיביות, בעלי עוצמה ואינטלגנציה. יודעת מה הן רוצות ולא חוששות להשיג את זה בהצלחה. הגבר הנכון להן הוא כזה שמזהה את העוצמה ולא חושש ממנה. לא מנסה להפוך אותן למשהו שהן אינן. פשוט מתחבר לצורך שלו לשלוט, מהצד שלו. צריך בראש ובראשונה, חיבור של הראש. גם אם החיבור הוא בתת מודע. סוג כזה של הזדהות. אני מאמינה שכמו כל דבר, השליטה מתחילה בראש. אדון ראוי ראה משהו אחר. מרשה לעצמי כאן להביע את דעתו כי לא תהיה לו גישה למחשב כנראה עד מוצ"ש או יום א'. בסיפור של אוליב, הוא ראה דווקא את החיבור בראש נובע מהמקום הפיזי. שקודם היא היתה צריכה לחוש פיזית איך מרגישה כלבה. אהבתי גם את נקודת הראיה שלו.

P u c h a

New member
לדעתי

אותן נשים אסרטיביות וחזקות מגיעות לבדסמ כנשלטות בגלל צורך כלשהו בגבר שיהיה חזק לעומתן. גבר חזק באמת זה מצרך נדיר.

gidionline80

New member
אני לא יודע

אם אותה עוצמה הינה פחד להישלט. יש שבאות לשליטה עם כמיהה להישלט ולחוות ויש שזה כרוך במאבק איתנים פנימי וביסורים לתת את עצמן, אז זה לעיתים מתבטא במשחקי כח או מבחנים שהחוששת עושה עד שהיא פוגשת את האחד שמסוגל לנטרל את אותם פחדים ולאפשר לה להניח את המגננות בצד ולהתמסר לו.

אייבורי

New member
מוסיף

או שיש לו את הסבלנות להיות קיר הברזל שעליו נעדפות המלחמות הפנימיות.

למעלה