נמחקות הודעות שאני כותבת ליעתים אנילא כועסת רק מתפלאת , טוב הוחזרו ולאן נעלמו הסמיילים שלי??
S stavanit Well-known member 26/1/22 #1 נמחקות הודעות שאני כותבת ליעתים אנילא כועסת רק מתפלאת , טוב הוחזרו ולאן נעלמו הסמיילים שלי?? נערך לאחרונה ב: 26/1/22
משתפרת1 Well-known member 26/1/22 #2 נכתב ע"י stavanit: נמחקות הודעות שאני כותבת ליעתים אנילא כועסת רק מתפלאת , טוב הוחזרו ולאן נעלמו הסמיילים שלי?? לחץ כדי להרחיב... ההודעה שחשבת שנמחקה כלל לא נעלמה, הדף התמלא והיא עברה לדף מספר 2. שם תמצאי גם את ההודעה החלופית שלך. נערך לאחרונה ב: 26/1/22
נכתב ע"י stavanit: נמחקות הודעות שאני כותבת ליעתים אנילא כועסת רק מתפלאת , טוב הוחזרו ולאן נעלמו הסמיילים שלי?? לחץ כדי להרחיב... ההודעה שחשבת שנמחקה כלל לא נעלמה, הדף התמלא והיא עברה לדף מספר 2. שם תמצאי גם את ההודעה החלופית שלך.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 26/1/22 #3 נכתב ע"י stavanit: נמחקות הודעות שאני כותבת ליעתים אנילא כועסת רק מתפלאת , טוב הוחזרו ולאן נעלמו הסמיילים שלי?? לחץ כדי להרחיב... בכללי ההודעות נחמקו על ידייך חפשי את האייקונים בסרגל ההקלדה. תודה
נכתב ע"י stavanit: נמחקות הודעות שאני כותבת ליעתים אנילא כועסת רק מתפלאת , טוב הוחזרו ולאן נעלמו הסמיילים שלי?? לחץ כדי להרחיב... בכללי ההודעות נחמקו על ידייך חפשי את האייקונים בסרגל ההקלדה. תודה