בכי
אלה הדברים שאני הייתי מנסה, כמובן לא במקום בדיקה רפואית שתשלול בעיות רפואיות:
כשאת מניחה אותה במיטה אחרי שהיא נרדמת לך על הידיים, אל תניחי אותה לאט לאט כי אז היא מבלה הרבה זמן באוויר וברגע שהיא "פוגשת" את המיטה, היא מתעוררת. הניחי אותה במהירות רגילה. ישר אחרי שאת מניחה אותה, שימי עליה יד למשך כדקה ושחררי את היד בהדרגה. אפשר גם לנדנד אותה קצת במיטה עם היד, אחרי שהנחת אותה.
כשאת מניחה אותה במיטה, (אחרי שהורדת את היד, אם אכן הנחת אותה) תעטפי אותה ישר בחיתול טטרא גדול (שיחכה לך פרוס על המיטה מבעוד מועד), בערך כמו שעוטפים בוריטו. חפשי בגוגל "עיטוף תינוק" ותראי איך העיטוף מתבצע.
מנשא בד - מאוד עוזר. מקל על גזים, מרגיע את התינוק. מנשא בד פלוס קפיצות על כדור פיזיו - עוזר עוד יותר.
שיטת מתו"ק - מגע, תנועה וקול. חפשי אותה גם בגוגל, עזרה לנו מאוד בזמנו.
משהו שאני כהורה חדש פחדתי לעשות ולא עשיתי אבל יש האומרים שעוזר - השכבה על הבטן, כמובן עם השגחה צמודה ורק בשעות היום, אבל שוב - זה נגד הוראות משרד הבריאות.
וכמובן כל שאר הפתרונות לגזים - נמר על עץ, עיסוי בטן בכיוון השעון וכו'.
בהצלחה... מקווה שיעזור.