בכי על השד

עמית@

New member
בכי על השד ../images/Emo4.gif

שלום אסתר- ותודה על הפורום
תמר בת חמישה שבועות- ומאז שהתחילו כאבי הבטן (היא מתפתלת ומתכווצת והבטן קשה) היא מתחילה לבכות ברוב הפעמים שאני מקרבת אותה אל השד- היא תופסת את הפטמה ואז עוזבת ובוכה נוראות ונאבקת- הנקות בזמנים האלה הן שורה של יניקות של כמה שלוקים עם בכי בינהן- כשהיא בוכה אני מנתקת אותה ומרגיעה אותה (אולי היא לא רעבה בכלל? אני כבר לא יודעת- אני מציעה ציצי כל פעם כשהיא פותחת פה ומוציאה לשון ומוצצת שמיכות ואגרופים- אבל היא גם עושה את זה כשכואב לה..) היא נולדה 3.150 וכיום (בת חמישה שבועות) היא שוקלת 4.200 (עלתה סביב 200+ לשבוע) כך שאני מניחה שהיא מקבלת מספיק מזון. אגב- כשהיא רעבה ממש- היא יונקת כראוי- אבל מטריד אותי שהיא בוכה כל פעם על הציצי.. ממה זה יכול לנבוע חוץ מכאבי בטן? (היא תופסת נכון את השד) ועוד דבר- היא כבר 4 ימים ללא צואה- זה הגיוני? (בעייתי?) ומה ניתן לעשות אם זה בעייתי? תודה רבה מראש

first check the latch

Is her latch like the one in the picture? Is she taking as much of the hila below the nipple? Are you eating too many milk products? YOu do not have to drink milk to make milk, and as wonderful as cow´s milk is for baby cows, it is not so great for humans. Next, check to see if your baby has a pitria in her mouth. this would also cause such behavior.​

דיאנה1

New member
תרגום: ראשית בדקי את האחיזה

האם האחיזה שלה היא כמו בתמונה? האם היא לוקחת כמה שיותר מההילה מתחת לפטמה? האם את אוכלת יותר מדי מוצרי חלב? את לא צריכה לשתות חלב כדי לייצר חלב, וכמה שחלב פרה נפלא לעגלים, הוא לא כל כך נפלא לבני אדם. אחר כך, בדקי האם לתינוק יש פטריה בפיו. זה יכול לגרום להתנהגות כזו.

עמית@

New member
ראשית- תודה

היא תופסת נכון (מצרפת לך תמונה שלה יונקת
) והרופא שראה אותה בטיפת חלב אמר שאין לה פטריה (גם אין לה לבן שלא יורד על הלשון והשד לא כואב ולא אדום) אז זה כנראה רק גזים/כאבי בטן

עמית@

New member
שכחתי: כבר הורדתי מהתפריט את כל

מוצרי החלב- ההדרים- המצליבים- והוספתי שומר וכמון מתסכל אבל היא שווה הכל

just as I said: latch problem

The baby is too far from the breast, and is latching ontot the nipple only according to this picture. It is easy to fix. You ahve to move her whole body a little toward the other breast, and pull her in closer so that her chin is deeper into the breast, and her cheek is touching the breast. We should not be able to see her lips. Look at this picture.​

justmom

New member
תרגום: בדיוק כמו שאמרתי, בעית תפיסה

התינוקת רחוקה מדי מהשד, ולפי הצילום הזה היא תופסת רק את הפטמה. קל לתקן את זה, את צריכה להזיז את כל הגוף שלה מעט לעבר השד השני ולקרב אותה אלייך כך שהסנטר שלה יהיה עמוק יותר בתוך השד ולחיה תיגע בשד. [היא צריכה להיות ממוקמת כך] שלא נוכל לראות את הספתיים שלה. הסתכלי בתמונה הזו.

עמית@

New member
ובהמשך: אנחנו "קופצים גודלים"

מאתמול וזה מחריף את הבעייה
כשהיא לא רעבה (אבל מרגישה צורך לינוק בגלל הקפיצה) זה יותר גרוע- אני מחברת אותה כמו שצריך לשד אבל היא מתחילה שוב אחרי כמה שלוקים- זה כנראה כאבי הבטן
אולי יש לה פטרייה בלתי נראית? ובלתי מורגשת אצלי? הייתכן? אני מצטערת על ההפצצה- פשוט קשה לי לראות אותה סובלת סביב זה.

למעלה