בכי ומחנק

בכי ומחנק

ערב שלא הפסקתי לבכות. הלכתי לארוחת ערב אצל חברה של אמי והרגשתי שאני נחנקת מהעומס הזה בפנים. הבדידות קשה מנשוא. העדר בית משתק אותי. הייתי צריכה מספר פעמים ללכת לחדר ופשוט לבכות. אבל בכי כזה שהביא אותי לבחילות קשות ורצון להקיא. קשה לי להכיל את זה. מנסה ביום יום, בכוח להכניס "נורמאליות" לחיים שלי...אבל בשניה אחת התחושה הזו שהכל קורס...שאני טובעת לתוך האין הזה, לעצבות שלא נגמרת. הגעתי הביתה שתיתי כוס מים...משהו מרגיע אותי בלהיות בבית של אמא. אבל אבא ואמא אינם פה יותר והבית זועק את העדרותם. אז בלעתי כדור הרגעה ואני מנסה פשוט לנשום...גם הנשימה איננה כבר מובנת מאליה. מקווה שארדם בקרוב ותגיע רגיעה קטנה. תודה לכן שאתן פה.

eieee

New member
הי נוקי..

כואב לי מאוד לקרוא את המילים הכואבות שלך יחד עם זאת אני מזדהה עם כל מילה שלך ומכירה את המציאות הקשה הזו. תוכלי לפרט קצת אתה סיפור שלך.. אשמח להקשיב ולהתייחס אם תרצי. תרגישי טוב וחיבוק גדול. eieee

אשבל1

New member
היי נוקי

אני כל כך מזדה איתך,חוויתי את הרגשות הנ"ל בשנים הראשונות לאחר שאימי נפטרה וגם אבי לא היה כבר וכאשר הייתי מוזמנת אנשים חשבו שהם מחזקים אותי כך אך לי זה היווה קושי עצום וגרם לי לשבת שם על סף בכי, עד היום (20 שנה אחרי ) זה קורה לי לפעמים בארועים, מאחלת לך שתרגישי טוב, תיהיי רגועה ותזכרי שרגשות אלו הם טבעיים

היום

עדיין קשה. לקחתי חופש מהעבודה היום ואני מנסה לנוח ולהתחזק. היום בדיוק חצי שנה למותה של אמי
.אני אוהבת אותך אמא. תודה על היחס וההתעניינות.

מבינה לליבך...../images/Emo23.gif

וגם לי יש ימים כאלה ולא מעט... פתאום תוקפת אותך התחושה האיומה שאת כרגע ילדה "של אף אחד" והחוסר האיום הזה מחלחל עמוק וכואב בנשמה שולחת לך חיבוק....

למעלה