בכי בזמן הנקה

elliat

New member
בכי בזמן הנקה

שלום בני בן 5 שבועות, הוא עולה במשקל בצורה תקינה (קילו בחודש). בשלושה ימים אחרונים הוא מתחיל לבכות 5 דקות אחרי שהתחיל לינוק. אני מנסה שיעשה גרפס, וגם אם עשה אז הוא לא יכול להמשיך לינוק הוא מתחיל לבכות שאני מנסה לקרב אותו לפטמה והוא לא מצליח לתפוס , כאילו משהו עדיין מפריע לו, נהיה אדום וחסר סבלנות. הוא פולט די הרבה ובוכה אחרי הפליטה ואחרי גרפס. גם גזים יש לו די הרבה. מה אני יכולה לעשות??? כל הנקה הופכת לסבל של שנינו... האם אני צריכה יעוץ להנקה?? אני גרה בהרצליה.

elliat

New member
שכחתי להוסיף..

תומר יונק כל שעתיים שלוש. בתחילת ההנקה יש לי זרם די חזק מהשד שמשפריץ גם אם הוא לא מוצץ מה שגורם לו לבלוע אויר. אחרי שהוא מתחיל לבכות אני בודקת אם יש חלב בשד ויש. דבר נוסף, כשאני משכיבה אותו על הגב כעשר דקות אחרי ההנקה , הוא מתחיל להחנק, להעלות חלב, נסיתי להגביה צד אחד של המיטה וזה לא עוזר אז אני משכיבה אותו על הבטן. תודה

Latch again.........

what you are describing is a problem that also may be caused by incorrect latch. try to get a deeper latch. It may be that the flow of milk is too fast in the beginning. before you feed that baby, try hand expressing some milk into the sink ( or your husband´s coffee) until the strong shpritz turns into drops. then put the baby on the breast. Try not to put him right back into the bed after he eats. Hold him on you for a while, with his head on your chest. It might be a good idea to see a yoetset hanaka. try doris: 03 7394537. She is quite full these days, but I trust her the most with latch problems.​

למעלה