בכיתי...

yaele2

New member
בכיתי...

כשבריאן( הרוצח ממשאית הקרח) מת מה זה בכיתי..כי הוא רק רצה להיות עם אח שלו אלקחו לו אותו...מסכן!!! דקסטר אהובי!!! אני קוראת את הספר עכשיו!!!

הפרק מושלם!!!

לא האמנתי שרודי, הוא בריאן האחיו של דקסטר!!!!!! עם זאת, ממש כאב לי שהוא נאלץ לרצוח אותו ופעם ראשונה הראו את דקסטר בוכה!! זהו, אין לבטים נוספים, ביום שבת אני הולכת לקנות ספרים! שיעשו עוד ספרים בסידרה כדי שהסידרה לא תיגמר אף פעם! כבר רוצה שהעונה השנייה תגיע וחג שמח לכולם!

לא בדיוק

הסידרה לא ממש עוקבת אחרי הספרים ובעונה השניה העלילה מנותקת לחלוטין (לפחות ממה שראיתי והבנתי) מהעלילה בספר השני.

LeRanch

New member
העונה השנייה והספרים (../images/Emo58.gifאפשרי)

העונה השנייה ממשיכה עם הספר הראשון Darkly Dreaming Dexter, אולי לא באופן עקבי ושוטף (כי עדיין לא קראתי ת'ספרים) אבל זה מה שכתוב בפתיח..

dsol

New member
היא לא ממשיכה..._../images/Emo189.gif

כבר מהפרקים האחרונים של העונה הראשונה יש שינויים מהותיים מאוד בעלילה.... ומי שלא רוצה לדעת שלא ימשיך לקרוא...
לגוארטה לא מתה בסידרה... בספר כן ויותר עקרוני... דב לא גילתה את ה"בעיה" של דקסטר בסידרה... בספר כן ויש עוד אבל לא עקרוניים ומשמעותיים כמו אלו

שמחתי שהוא הרג אותו..

למען האמת-כל הפרק צעקתי על דקסטר "אל תעשה את זה! אחרי שתהרוג אותה הוא יהרוג אותך!!!" ודברים כאלה
פולניה מטורללת שכמוני D: פתאום רואים שיש לדקסטר רגשות,וזה נורא מפתיע. אני חושבת שכל העניין שהוא לא הביע שום רגש,או ליתר דיוק לא הרגיש שום רגש,היה בגלל ההדחקה של כל מה שקרה. אני מאוד מקווה שבעונה השנייה דקסטר שוב יחזור להיות אדיש כמו שהיה,ושהכל יחזור להיות פחות או יותר כקדמותו. אני מתכננת לקנות את הספרים לבוקריפורטים הבאים שלי באנגלית. אני גם מאוד מקווה שיס ישימו לדקסטר שידורים חוזרים. אני עדיין בשוק מהפרק.

SpongeBooB

New member
כה זה היה פרק מרגש

דווקא בעונה השניה הוא מביא יותר רגש על זה שהוא רצח את האדם היחידי שמבין אותו וזה

dsol

New member
לגמרי פרק מעולה ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

טוויסט כל עך חזק שמביא איתו אפילו אחד יותר חזק !

למעלה