בכיר נשאל איך נמצא סיכה(לאדן) בשחת

אבו-דני

New member
בכיר נשאל איך נמצא סיכה(לאדן) בשחת

-- נשרוף את השחת תתגלה הסיכה.. מישהו מבין את הכוונה?

nightbird

New member
בדרך-כלל אני מסכים איתך

גם עכשיו קשה לי להגיד משהו שייתן אלטנרטיבה הגיונית למה שאמרת, אבל באמת חראם על האפגנים. עם אומלל שסובל מרעב ומחלות ולא יודע מהחיים שלו. כל הזמן סובל ממלחמות בין משוגעים למטורפים, ועכשיו עם אלה שבאים לחסל את המטורפים.

אבו-דני

New member
מעניין אם תסכים עם העניין הבא...

-- א. אני לא הבעתי כאן אף עמדה ב. עכשו יש לי עבורך מצב שתצטרך לתת החלטה אכזרית או רחמנית כרצונך.. בנך אהובך נגלה על ידך מתקוטט עם נער מסוכן שפגיון בידו והנה עומד לשסף את צוואר בנך באחת..אקדח בידך ובתווך נמצא ילד נוסף חף מפשע שעלול להפגע...התירה? אני יודע מה אני הייתי עושה במקרה זה אהבתי לבני היתה מתעלה על מוסריותי---ואתה?

אלון גל

New member
זה לא המקרה

כאן הבעייה היא לא רק בין לאדן אלא גם אתה הרי לפי דבריך לפי נכונותך להשמיד מיליונים אתה הבעייה

nightbird

New member
כפי שאמרתי לך, אבו-דני...

קשה לי לתת מענה הגיוני למה שאמרת. ברור שכדי להציל את בני אהיה מוכן להשמיד גם את ארה"ב במקרה הצורך. גם אם נתעלם לרגע מדברי הנודניק שהתערב כאן ומוכרח להפוך כל וויכוח לענין אישי, השאלה היא אם אפשר לפתור את הבעיה בלי להשמיד את אפגניסטן.

אבו-דני

New member
ציפור לילה-היכול ארגון,אדם לפעול

-- ללא לגיטימציה מהסביבה? התוכל לדמיין ששני נוצרים יחלו להפיץ הנצרות בבני הברק הצדיקה? התוכל לדמיין שערבים ינסו להקים תא מחתרתי ברמת אביב השלווה? היכול החיזבוללה להיות קיים ללא ברכת האוכלוסיה השיעית בארצם? כל משטר כל ארגון כל צבא צריך עורף לעזרה... אי לכך יש לאוכלוסיה ברירה לחדול מלתת סעד לטירור באחת

nightbird

New member
אני מניח שאתה צודק

ובכל זאת כואב לי עליהם, כשאני רואה את המסכנים האלה על חמורים, בורחים לגבול, גרים באוהלים מרוטים. בעיקר קשה לראות את הילדים. הם באמת לא חטאו בכלום, הם לא צריכים לסבול ככה. הם רק ילדים. אפילו לא היתה להם הפריבילגיה של קייטנות-חמאס מהם נהנים ילדי פלשתין.

אבו-דני

New member
ציפור הידעת מה המיוחד ב123 ובך...?

-- החמלה !!!!! שהיהדות בה ידועה ןהלוואי ושכנינו היו מתברכים בה היה בא קץ לאלימותם אכזריותם ללא גבולות וחומה

nightbird

New member
כן... מלבד -

מקרים בהם אין ברירה, כמו שהיה עם עמלק. אבל אני מניח שהיום החמלה היא גם חלק מכל התרבות המערבית, שכבר עברה מזמן את שלב ההמון-המשולהב שמאפיין עדיין את העולם הערבי.

בוודאי החמלה שביהדות לא יודעת גבולו

אבל לצערינו חמלתינו חזקה כמו אכזריותם של אויבינו. הקיצוני ביותר שבאנשי כך ממתון מהמתון שבין הפלשתינאצים, כך אני קורא למשתתפי האינתיפאדה ותומכיה בלי להכליל את מתנגדיה. השנה האחרונה מוכיחה שיש שני דברים שלא יודעים גבולות והם הרחמנות היהודית שלנו והאכזריות הנאצית של אובינו הערבים.

aaa123

Member
לא כל האוכלוסיה אותו דבר

אני מניח שיש שיעים שלא תומכים בחיזבללה אבל לא יכולים למנוע את קיומו. נכון שהחיזבללה צריך תמיכה של חלק מהאוכלוסיה אבל לחלק האחר (הפסיבי) בדרך כלל אין ברירה,ואם משמידים את אפגניסטן פוגעים גם בו. אני לא אומר שבכל מצב צריך להמנע מפגיעה בחפים מפשע ,ויתכן מצב שחייבים לפגוע בחפים מפשע כדי לתפוס את האשמים אבל צריכים להיות מודעים לזה.

אין לאוכלוסיה ברירה

הם נשלטים ע"י מחבלי הטאליבן, לכן צריך לכבוש את אפגניסטן, להוציא את הממשלה להורג על הסתרת בן לאדן ולמנות ממשלה ידודיתית למערב ולייצב דמוקרטיה כמו שנעשה עם גרמניה לפני חמישים וכמה שנים. את האזרחים הפסיכים שילחמו עד טיפת הדם האחרונה למען ממשלתם הארורה והמטורפת יש להרוג ללא רחמים. הטאליבן חרץ את גורלו בכך שסירב להסגיר את בן לאדן הוא גרם לכך שאפגניסטןתשתחרר מהאיסלאם ותהיה מדינה דמוקרטית כמו תורכיה ואנשי הטאבליבן יוצאו להורג על מתן מחסה לבן לאדן.

רלוונטי

New member
משהו טוב.........................

הכדורים האלו...הא......פיצוץ....לוקחים שנים ומרגישים כמו בסרט...

למעלה