רשמיי מהאירוח...
כמה הערות פתיחה שאני חייבת לציין
:
רונה בג'ינס! ג'יזס! לא תארתי לעצמי!
הסווטצ'ר שלה ממש יפה אהבתי את הצבעים!(לזכור לשאול אותה מאיפה הוא בהופעה הבאה)
היא לא ענתה לי לשאלה "מה היא מעשנת ומתי היא התחילה לעשן?" אבל זו לא סיגרית לייט! שזו כבר חצי נחמה! איזה בוצ'ה
נתחיל, האירוח התחיל נהדר, בפתחיה של שאלת שלמונזה והברכה שלי! קיבלתי בשורה משמחת כי רונה הולכת לשתף פעולה עם אמנים נהדרים! היא אהבת רגאיי
שזה מצוין,ואם יהיה שיתןף עם MC קורולינה אני אשמח עד לב השמיים! לצעיר לא נראה לי שנכה לשמוע ביצועים לשירים נושנים בתמונע (וכאן ירוויחו כל תושבי "הפריפריה") אבל נסתפק בעיינים זרות ובWAIT
הערה/הארה
:בקשר לשאלת "מה הדבר הכי מוזר שעזו לך בהופעה?" או משו בסגנון.. פנייה נרגשת לגל עומר זוהר ודר- אם היינו מביאים לה את הכתר! היא הייתה גם נרגשת וגם מציינת אותנו באירוח! ברשותכם נמשיך, גילתי כחלק מהשירים (המוצלחים בעיקר) היו כנסיון על כלי חדש
שומו שמים
השאלה המצוינת של גל גרמה לי להבין את מי רונה מעריכה /אוהדת/ מעריצה או וואטטאבר, אליוט סמית' (שחתכננתי פעם להתעמק בו אבל לא יצא, המלצות אלי) וגם בריטני לפעמים . להפתעתי הסיטואציות שדימיינתי בהם את רונה ,רובם היו נכונות... מעניין מי הביא לה את מחברת הפיקאצ'ו? הדיסק החדש יהיה יותר אקוסטי וחבל שהיא לא הזכירה אם אדם ישתתפף בהקלטת לתקליט החדש, כי הוא מוסיף המון... היא ציינה שהאתר שלה מתעדכן, אולי מישו צריך להזכיר לה שהוא לא כ"כ פעיל והיא תפנה אותו לאחד הפורומים! (עם עדיפות לשלנו). ככשאלו אותנ גם מתי ההופעה הבאה היא ענתה תמונע בלה בלה בלה... אם זכרוני אינו מטעני שאלו אותה בפורוםן מתי ההופעה הבאה מלבד תמונע! אויי שווין... עדיין האירוח היה מקסים
.. לילה קסום
נועה נ.ב גם אני רוצה פוך חדש! אני דורשת הזמנה
ומעניין אותי איך היא הגיבה לשאלת הרגאיי התגובה (הפיזית) שלה לא הייתה כ"כ ברורה ,עומרו זהור אתם מוזמנים לספר לי..