בכיינים, קחו: http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=353 היום יום ראשון?
0 0mroosh New member 23/11/05 #1 בכיינים, ../images/Emo3.gif קחו: http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=353 היום יום ראשון?
R red moon in the sky New member 23/11/05 #4 הוזה הוזה, לך ברח! אגב, שמת לב איפה האירוח ממוקם? בדיוק מתחת לרון שחר המרטיט ומעל רוני המאלפתתתתת איזה כבוד.
הוזה הוזה, לך ברח! אגב, שמת לב איפה האירוח ממוקם? בדיוק מתחת לרון שחר המרטיט ומעל רוני המאלפתתתתת איזה כבוד.
0 0mroosh New member 23/11/05 #7 ../images/Emo67.gif אני צד לסביוט.. (שאל את קורינו'ש). יצאתי לצלם פלאפל,
R red moon in the sky New member 23/11/05 #10 אתה רומז שפעם שלישית גלידה?../images/Emo3.gif סעמק, תפוז חייבים לי מיכל שלם|:
R red moon in the sky New member 24/11/05 #19 זאת שהשם שלה מופיע על כל אסלה ציבורית. "חצי מיכל|בלו/מיכל שלם " מוכר?
0 0mroosh New member 24/11/05 #22 לא. ../images/Emo10.gif אבל יש את איציק, מהשירותים. (כלומר, רק ההנצחה החרוטה על דלת השירותים "מעוניין בחייל צעיר, 1800-איידס").
לא. ../images/Emo10.gif אבל יש את איציק, מהשירותים. (כלומר, רק ההנצחה החרוטה על דלת השירותים "מעוניין בחייל צעיר, 1800-איידס").
ש שישיץ New member 23/11/05 #12 היא מתרגשת_../images/Emo79.gif אחד מהראיונות הלייב הראשונים שלה אאל"ט. היא עוד לא קבועה בגיא פינס (הו אתם מדמיינים את רונה מלכת הביצה העולם יהיה כל כך הרבה יותר טוב!)
היא מתרגשת_../images/Emo79.gif אחד מהראיונות הלייב הראשונים שלה אאל"ט. היא עוד לא קבועה בגיא פינס (הו אתם מדמיינים את רונה מלכת הביצה העולם יהיה כל כך הרבה יותר טוב!)
ט טולייצ New member 24/11/05 #24 תפסיקי לראות_../images/Emo55.gif ["תתחילי לשמוע.."] את הדברים האלו,זה אמחה מודה לאבא שניתק אותי מהוט
0 0mroosh New member 24/11/05 #25 אני לא אוהב ת'שיר הזה. ../images/Emo7.gif התשובה הבלונדינית ליאיר נגיד .
ש שישיץ New member 24/11/05 #30 ../images/Emo46.gif_../images/Emo79.gif אתה מגורש מהעולם. לא פלא שאתה לא יודע על מה כולם מדברים, אומרים..
../images/Emo46.gif_../images/Emo79.gif אתה מגורש מהעולם. לא פלא שאתה לא יודע על מה כולם מדברים, אומרים..
N noa08128 New member 23/11/05 #15 ../images/Emo3.gif כן היא באמת אומרת המון "אמממ" גם בלי שום קשר לראיון (שלא ראיתי אותו עדיין..) למען האמת לכל אחד יש איזו מילה שהוא אומר המון! אצלי זה "בכל מקרה"
../images/Emo3.gif כן היא באמת אומרת המון "אמממ" גם בלי שום קשר לראיון (שלא ראיתי אותו עדיין..) למען האמת לכל אחד יש איזו מילה שהוא אומר המון! אצלי זה "בכל מקרה"