בכח הרצון

r e d head

New member
בכח הרצון

הם ישבו היום בישיבה מחויכים ומרוצים. האלה שלפני חודש רצו להעיף אותי קיבינימט הרגלים מושכות עוד צעד ועוד צעד, כל ערב 4 קמ' של צעידה מהירה גם הגרמים נושרים, אומנם לאט אבל המשקל מראה פחות. נתקעתי כאן בכוח הרצון תהיה לי אהבה למה שם יכולתי וכאן זה ניתקע אין רצון כל כך אולי זה קשור באין מטרה מוגדרת אולי האתגר הוא בבלתי מושג ומטרה כזאת ארטילאית יש – שוב פעם …. למה אין לי חשק אולי כי בכלל לא רע לי ככה אולי יותר מידי חזיתות אחרות יש לי שאלה כדי למצוא צריך לדעת מה רוצים או שאם לא יודעים זה יותר טוב מחשבות שחשבתי היום בדרך הביתה התעוררתי מחלום רע….חוזרת לנסות לישון

מצוטטת

New member
חושבת

האם באמת אהבה משיגים עזרת כוחו של הרצון תוהה
ואין לי בעצם תשובה

לפעמים

קצת נמאס להמשיך לנסות ,נגמרות האנרגיות השאלה הגדולה היא האם באמת נתקעת באתגר או שפשוט עוד לא מצאת את מה שחיפשת על זה יקירה רק את יכולה לענות ואת לא חייבת לענות לנו כי אם לעצמך... בכל מקרה ברור לי שכדי למצוא צריך לדעת מה לא רוצים מה רוצים זו שאלה שיכולים להיות בה משתנים ולא חושבת שצריך להיות מקובעים... רק חלומות טובים אדמו הא?

r e d head

New member
מנסה לפרוט את המחשבה...

רשמת לי..."לא מצאת את מה שחיפשת".....אנני יודעת מה חיפשתי אין לו גיל, אין לו צורה, אין לו מסגרת, רק שלא יגמר... אולי עם דוגמאות אני אוכל להסביר את עצמי יותר טוב נניח ואישה מדמינת את עצמה עם גברים בסקס בעיקר, בסופו של דבר, ההכרויות שלה יתחילו ויסתימו בסטוצים. נניח ואישה מדמיינת את עצמה בקשר חברי של שיחות נפש, אהבה משותפת לספרים, מוזיקה וכו'....זה מוביל אותה למצוא מערכת יחסים כזו. נניח ואישה מחפשת להקים משפחה ילדים כנ"ל... אני שואלת אם זה נכון, אם צריך לרצות משהו ספציפי כדי שנכוון את עצמנו להגשמתו. למשל שהיתי צעירה, הרבה יותר בת 18-20, היה לי חלום כזה לעבוד בעבודה בתפקיד ניהולי, הייתי מדמינת את עצמי בדיונים ופגישות, בחליפה מחוייטת, אז פרט לחליפה, זה התגשם. מצד שני כמו שכתבת, לא צריכים להיות מקובעים, אי אפשר לדעת מה יהיה מחר, ואיפה יהיה טוב.

ס י ו ן1

New member
אוי רד

עכשו אם בשלב מסויים אני מסתכלת לו בעיניים ומביטה קצת יותר לכל הכיוונים מדמיינת ...זה אומר מה? הרגת אותי, זה יותר קטע של מסתכלת בוחנת מריחה רואה שומעת קולטת ואז יודעת אם בכלל יש סיכוי לדימיון. לפחות הגשמת חלום חשוב אצלי גם בלי חליפה הוא לא הוגשם. והשאר כבר יבוא בלי הגדרה בלי צורה בלי יותר מידי לחשוב מי זה יהיה כי כשהוא יהיה את כבר תדעי.

אוקי

אז עם כך כן מסגרת לטעמי צרכה להיות כי רק עם המסגרת נוכל לכוון עצמנו

ס י ו ן1

New member
לא יודעת רד

כי לפעמים לא יודעים מה רוצים עד שרואים את מה שלא רוצים רצון זה לא דבר שאדם יכל להכריח את עצמו וכשזה יבוא לך זה יבוא, ואז את תתחילי להזיז את הרגליים ולהתחיל לעשות משהו בנדון. מקוה שהמשכת לישון טוב ואם בא לך אולי תספרי לנו על החלום?

r e d head

New member
החלום...

יותר טוב לכל הדעות שלא אספר.... אני צריכה למצוא פותר חלומות צמוד. ממשיכה לענות על זה בתגובה לניצת....

למעלה