בכח המודעות

כוכבית2

New member
לאור ואהבה ולשאר

כתבת דברים מקסימים ומעודדים. תודה. אני כבר תקופה ארוכה רוצה זוגיות אבל לא רגילה לזה. היום אני בת 30, נראית טוב ולכאורה לא חסר כלום, בעבר הייתי עסוקה בהמון דברים ולא רציתי קשר זוגי רציני. היום אני מאד רוצה, רוצה משפחה וילדים. תכלס ישר ולעניין בלי הרבה חברות באמצע, כמו אצל הדתיים, אני משתדלת ועושה את פעולות: יוצאת לפגישות, מכירה אנשים נחמדים מאד, אבל קשה לי להכנס לזה, לזוגיות, כבר התקבעתי בהרגלים שלי וגם אני מרגישה שאני לא כ""כ בנויה לזה, אבל אני מרוצה רוצה ילדים. היום אני מנסה לצאת רק עם בחורים רציניים, משתדלת ונותנת צ´נס במקומות שפעם פסלתי, אבל זה לא זה, אני לא נמשכת וכו´, מה עושים?

R2

New member
כוכבית2 קודם כל...

תשני את ההרגלים שלך..! אז יתאפשר לך לבנות את עצמך מחדש..! וזה יכול לקרות במידי..!כי זה בסך הכל לקבל החלטה חיובית ולבצע אותה..!

ברוכה הבאה כוכבית2

תודה יקירתי, אני שמחה שעודדתי אותך. כולנו זקוקים לזה. גם אני היום זקוקה לזה, אבל אני רוצה למצוא את הכוחות בתוכי לעזור לך (ואולי כך אני אצליח לעזור גם לעצמי) גם אני קרוב לגיל שלושים ומאוד רוצה זוגיות (על אף שהייתי ברצף של קשרים לא פשוטים ועכשיו אני לוקחת זמן לעצמי). בדרך כלל, כשאנחנו רוצים משהו כל כך חזק, אנחנו חונקים את האנרגיה שלנו ואין זרימה נכונה ומן הסתם אנחנו משדרים את זה לבני המין השני, מה שמקשה עוד יותר. אני יודעת שזה לא פשוט לשחרר ולהתעסק עם דברים אחרים, אך תנסי לחשוב למה כרגע אני לבד? מה השיעור שלי? אנרגיית היקום לא רוצה שיהייה לך רע, ותאמיני בכך! יש כאן שיעור שצריך ללמוד אולי את צריכה ללמוד לאהוב את עצמך? אולי את צריכה לאהוב להיות גם לבד אולי את צריכה להיות שלם לפני שתוכלי להיות עם בן זוג? או שאולי את צריכה פשוט להאמין, להיות בוודאות שזה יקרה ולשחרר. ואז ברגע הכי בלתי צפוי זה יקרה לך... האהבה תגיע. נראה לי שהחלטת שאת לא כל כך בנוייה לקשר, בגלל האכזבה או כמנגנון הגנה. ואם באמת את לא בנויה כפי שאת אומרת, הייתי מציעה לך ללכת לטיפול ולבדוק את זה... לא כדאי להרים ידיים.... החיים יפים יש עוד תקווה לאהבה את רק צריכה להאמין והיא תבוא ולסיום, אל תאשימי את עצמך, תקבלי את עצמך באהבה, תחבקי את עצמך. אני מכאן, שולחת לך חיבוק ונשיקה עם הרבה אור ואהבה

למעלה