בכותל, בט' באב

Harrington

Well-known member
מנהל
חילונים ודתים מאוחדים.
לעניות דעתי ברוב המדינה והחברה זה המצב. הבעיה היא, כמו פעמים רבות בדברים כאלה, שהקבוצה שמתנגד לכך או מעוניינת להתנהג אחרת או להציג מצג אחר, היא קבוצה קולנית מאוד. גם כשלעצמה וגם בגלל שהיא זוכה למיקרופונים ורמקולים לרוב באדיבות התקשורת הישראלית שזאת בדיוק האג'נדה שלה (אם כי לא רק משם זה מגיע כמובן, כפי שאפשר גם לראות בפורומים השונים בהם התקשורת כמובן לא מעורבת :)). אבל הלכה למעשה אני סבור שמדובר בקבוצה קטנה יחסית, קבוצת מיעוט בכלל החברה, ורוב רובו של הציבור הישראלי חי בשלום אלה עם אלה על אף השקפות העולם השונות ומעוניין לחיות בשלום אלה עם אלה על אף השקפות העולם השונות.

boriska1

Well-known member
חילונים ודתים מאוחדים.
אכן, הרבה חילוניים. הרבה תיירים יהודים. גם עבדכם הנאמן, היה הולך לכותל בערב ט" באב. הרבה באים בשביל הפולקלור. לא יודע למה, הייתי מצטרף לקבוצות תימנים לזמן מה, למרות לא הבנתי בכלל מה הם קוראים. אבל בעיקר לקבוצות אשכנזים-חסידים, שכן הבנתי.

שמלת תחרה1

Well-known member
אכן, הרבה חילוניים. הרבה תיירים יהודים. גם עבדכם הנאמן, היה הולך לכותל בערב ט" באב. הרבה באים בשביל הפולקלור. לא יודע למה, הייתי מצטרף לקבוצות תימנים לזמן מה, למרות לא הבנתי בכלל מה הם קוראים. אבל בעיקר לקבוצות אשכנזים-חסידים, שכן הבנתי.
מזכיר את הימים של 3 הרגלים, הכותל מוצף מכל צבעי המגזרים.

למעלה