בכורתי יפתי.... אמנם ציפיתי ליותר, אבל גם זאת לא נופלת ביפיה
R r66 New member 29/4/06 #3 בזמן שאתם זורעים ושותלים את השלל גמני רוצה......... עשיתי סיבוב של בוקר..... זוכרים את אלו
פ פיית מרציפן New member 29/4/06 #10 מי שלקח ממני זרעים של פרחי קש =דם המכבים המחופה במפגש אילו הם הפרחים הצהובים בתמונה של רנה. יש לך ניסיון בזריעה שלהם?
מי שלקח ממני זרעים של פרחי קש =דם המכבים המחופה במפגש אילו הם הפרחים הצהובים בתמונה של רנה. יש לך ניסיון בזריעה שלהם?
R r66 New member 29/4/06 #11 לא. אבל לא נראה לי מסובך. אני מקבלת כל שנה מהמשתלה שלנו. בשנה הבאה זה יהיה מהמשתלה שלי! אשלח לך בשמחה, עוד מעט יהיה לי אוסף. הם גם נקראים: היליכריזם
לא. אבל לא נראה לי מסובך. אני מקבלת כל שנה מהמשתלה שלנו. בשנה הבאה זה יהיה מהמשתלה שלי! אשלח לך בשמחה, עוד מעט יהיה לי אוסף. הם גם נקראים: היליכריזם
פ פיית מרציפן New member 29/4/06 #12 רנה תודה . יש לי . אני חילקתי במפגש זרעים ורציתי שידעו איך נראה הצמח וגם את סיכויי הנביטה כי אני לא זרעתי אותו אלא קניתי.
רנה תודה . יש לי . אני חילקתי במפגש זרעים ורציתי שידעו איך נראה הצמח וגם את סיכויי הנביטה כי אני לא זרעתי אותו אלא קניתי.
R r66 New member 29/4/06 #4 ../images/Emo123.gifללא רשותי החלו להפיץ זרעם.... תפסתי אותם על-חם (שוב יצא לי חרוז ).... הזרעים עפים ברוח כמו של הסביון וזה מה שנשאר אחרי שאספתי אותם לחיכי
../images/Emo123.gifללא רשותי החלו להפיץ זרעם.... תפסתי אותם על-חם (שוב יצא לי חרוז ).... הזרעים עפים ברוח כמו של הסביון וזה מה שנשאר אחרי שאספתי אותם לחיכי
R r66 New member 29/4/06 #5 זיהוי, vקשה ../images/Emo39.gif שנה שעברה לא הצלחתם.....אולי עכשיו אצלנו קוראים להם "קנדי פרוט" יבוא מקנדה.... יש מצב???
זיהוי, vקשה ../images/Emo39.gif שנה שעברה לא הצלחתם.....אולי עכשיו אצלנו קוראים להם "קנדי פרוט" יבוא מקנדה.... יש מצב???
R r66 New member 29/4/06 #24 ../images/Emo140.gif בשנה שעברה ניסית לנחש 2 אפשרויות אחת שזו SCABIOSAו טסונמי1 ו 23:22 | 12/05/05 וקשה לי להאמין מפני שלא ראיתי באף משתלה שתילים מימנה והשניה ARMERIA PSEUDARMERIA --------- העיקר שעכשיו אני יודעת ושבכלל ידעתי תמיד, זה הכי חשוב
../images/Emo140.gif בשנה שעברה ניסית לנחש 2 אפשרויות אחת שזו SCABIOSAו טסונמי1 ו 23:22 | 12/05/05 וקשה לי להאמין מפני שלא ראיתי באף משתלה שתילים מימנה והשניה ARMERIA PSEUDARMERIA --------- העיקר שעכשיו אני יודעת ושבכלל ידעתי תמיד, זה הכי חשוב
ט טסונמי1 New member 29/4/06 #26 ../images/Emo6.gifאיזה הצתה מאוחרת יש לי........ יש לי מינהג ליקרוא שורה שורה ולענות עליה בלי ליקרוא את כל השרשור - לכן הרבה פעמים אני נישמעת כמו הד- איתכם הסליחה.........
../images/Emo6.gifאיזה הצתה מאוחרת יש לי........ יש לי מינהג ליקרוא שורה שורה ולענות עליה בלי ליקרוא את כל השרשור - לכן הרבה פעמים אני נישמעת כמו הד- איתכם הסליחה.........