בי"ס לגלישה בארה"ב

Eyal Ron

New member
בי"ס לגלישה בארה"ב

אם למישהו הידע ויוכל להמליץ, לקשר לגבי בי"ס לגלישה בארה"ב. כיום כחודש ימים הנני מתגורר בלוס אנגלס - הרמוסה ביץ ומקווה להגשים חלום ישן ולהתחיל לגלוש אווירת. כמו כן האם למישהו יש מושג האם רשיון וקורס פה מקובל על ידי הרשויות בישראל או שאצטרך לעבור קורס נוסף ? בתודה מראש וניתן לענות לי במסרים

YoramRozen

New member
שלושה שמות עולים מיד

שלום אייל, שלושה שמות של בתי ספר קפצו מיד בראשי. שלושתם מעולים וממולצים אך קיימים בתי ספר נוספים. הראשון ולדעתי הטוב היותר בארה"ב הוא רוב מקנזי מסן ברנרדינו 883-8488 (909) השני שממוקם יותר קרוב אליך הוא בית הספר של ג'ו גרבלו ב Sylmar. את ההדרכה הראשונית הם מבצעים ב Dockweiler beach לרוב מבצע זאת מדריך בשם אנדי שגם הוא מצוין. טל 818-367-2430 ואם בא לך להרחיק מעט אז תמי ברקר (Tammy Burker) מלמדת בסנטה ברברה והטלפון שלה הוא 957-9145 (805). תהנה ותחזור עם כנפיים.

נעשה עסק

אתה, מנכ"ל הייטק, תשכור אותי לעבוד בשבילך ואני אסדר את כל ענייני הגלישה שלך, כולל הרכבה ופירוק וכל מה שמסביב... אגב, איזה תחום הייטק? מחפשים עובדים?

ג ל נ ט י

New member
הכי טוב

זה ליצור קשר עם האגודה האמריקאית לגלישה אווירית (בלינק המצורף) ולשאול אותם שאלות אלה. הדרגות של האגודה הישראלית לגלישה מקבילות לדרגות הניתנות בעולם כך שלא תהיה בעיה אם תהיה טייס פעיל מן השורה בעל דרגה בחול המעונין להצטרף לאגודה. לפעמים, כיכ חשש שאותו אדם עשה דרגה בחול "רק כי זה יותר זול" ולא ממש רכש ניסיון בחול כטייס מן המנין (כי הוא למד, והיו לו בחינו וכל החרטא...) אז לעתים ידרש לעשות בחינה (לרוב תיאורטית ולעיתים גם מעשית). כך שעצתי לך: אם אתה מתכוון לטוס שם, עשה שם קורס, צבור ניסיון ושעות טיסה (דבר שבארץ לרוב לא נצבר כל כך בקלות) ותבוא כטייס מנוסה ולא כמישהו שמנסה לחסוף עלויות ולקצר דרך.

Eyal Ron

New member
תודה רבה על התשובות

תודה רבה על התשובות !! בהחלט אצור קשר עם הכתובות שצורפו וקיבלתי את כל העצות. בהמשך אכתוב שוב לגבי ההתרשמות מהקורס כאן. שוב תודה , התשובות עזרו מאוד !!

למעלה