בי"ס דמוקרטי

טל חד2

New member
בי"ס דמוקרטי

היי. האם שמעתם/ן על בית הספר הדמוקרטי בכפר אזר/ קיריית אונו? ואם כן- מה? מתלבטת נורא לקראת שנה הבאה. תודה ושנה טובה!

כמו ברעננה?

מלמדים פלורליזם במוסד אליטיסטי יקר ומתבדל? ברררררר. אני חושבת שכדאי לבקש שתפוז ישקיעו אסימון של עיתון הארץ ועלו כאן בקביעות את המאמר שהתפרסם בזמנו על הפתוחים והדמוקרטים, שהם פס ייצור של מבוגרים שלא מחזיקים מעמד בשום מקצוע, עבודה, זוגיות, מסגרת - אבל מדקלמים נפלא את כל הסיסמאות שלימדו אותם בבי"ס, על בחירה אישית, שוויון, פלורליזם, כבוד לגחמות הזולת וכיו"ב. חשוב לא להיות מוקסמים מדי ממראה עיניים ולחשוב צעד אחד מעבר לגיל הילדות. קוראים לזה חינוך...

ליאת +

New member
בית הספר עדיין בחיתוליו

שנה שלישית או רביעית בסך הכל. לדעתי הבעיה העיקרית שלהם הינה מבנה או העדר מבנה מתאים וזה יקרה כנראה בשנה הקרובה. אני - מהכרות שטחית- אוהבת שם חלק מהדברים ובהחלט נשקול את המקום עבור אביתר. מקום אליטיסטי? ממש לא נראה לי. גן העירייה המצוקמק שלנו עולה בערך אותו הסכום שהם לוקחים שם. אני חושבת שמי שמגיעים לשם הם בעיקר אנשים ששמים את חינוך הילדים בראש סדר העדיפויות ולאו דווקא עשירים מופלגים.

ב נ ה

New member
אני דווקא מאד בעד בתי הספר הדמוק

אבל המחיר,זו נקודה כואבת,אצלינו גן עד רבע לאחת עלה פי שתיים בדיוק מגן עריה וצהרון ב50 אחוז יותר... גם בהמשך שנת לימודים עולה שם כמעט 10000 שח בשנה וזה לא כולל חוגים כמובן ספרים מחברות וכו...בקיצור כל עוד הייתה לנו נסיכה אחת זה היה אפשריאבל בדמעות נאלצנו להיפרד.

למעלה