בי"ס דוד ילין בחיפה

מצב
הנושא נעול.
בי"ס דוד ילין בחיפה

בי"ס דוד ילין בחיפה
שלום לכולכן/ם. היש כאן הורה לילד/ה הלומד/ת בכיתת מחוננותים בבי"ס דוד ילין בחיפה, אשר מוכנ/ה לשתף מעט מדעתו/ה על הכיתה? תודה

על כתה ד' בשנה הבאה ../images/Emo13.gif

כן,
בני לומד שם. על איזו שכבה מדובר?
על כתה ד' בשנה הבאה

בני בכיתה ג', אני מניחה שיאובחן כמחונן, וידוע לי כי יש כיתת מחוננים בדוד ילין. המחיר של מעבר לכיתה כזו הוא א) המעבר עצמו ב) ניתוק מבי"ס שכונתי לטובת איזורי מלבד זאת, חשוב לי שלא יהיה במערכת לחוצה ותחרותית. האם עבור בנך המעבר היה "שווה" את המחירים? מהם היתרונות? מהם החסרונות?

להלן התשובה של בני

על כתה ד' בשנה הבאה

בני בכיתה ג', אני מניחה שיאובחן כמחונן, וידוע לי כי יש כיתת מחוננים בדוד ילין. המחיר של מעבר לכיתה כזו הוא א) המעבר עצמו ב) ניתוק מבי"ס שכונתי לטובת איזורי מלבד זאת, חשוב לי שלא יהיה במערכת לחוצה ותחרותית. האם עבור בנך המעבר היה "שווה" את המחירים? מהם היתרונות? מהם החסרונות?
להלן התשובה של בני
המסגרת תובענית יותר מבית הספר הרגיל אך איננה תחרותית כלל. המחיר החברתי הוא שונה לכל ילד אבל בשבילו הוא לא היה קשה - הוא שמר על החברות עם החבר הטוב שלו מביה"ס ה קודם ומהר רכש חברים חדשים. סכה"כ הוא מרוצה מהמעבר.

תודה. באיזו כתה הוא?

להלן התשובה של בני
המסגרת תובענית יותר מבית הספר הרגיל אך איננה תחרותית כלל. המחיר החברתי הוא שונה לכל ילד אבל בשבילו הוא לא היה קשה - הוא שמר על החברות עם החבר הטוב שלו מביה"ס ה קודם ומהר רכש חברים חדשים. סכה"כ הוא מרוצה מהמעבר.
תודה. באיזו כתה הוא?
והאם רשמים של חברים לכתה והוריהם הם דומים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה