בי"ס ארזים??!!

בי"ס ארזים??!!

איך אוכל לדעת אם בני מתאים לשם? בני הוא ADHD אימפולסיבי מאוד, הוא לא הכי אהוב בכיתה, הוא נוטע לאלימות אך לא כלפי ידיים, בנתיים. בני בן 10. כיתה ד'. הוא נוטע להגזים , לדוגמא אם הוא נפסל במשחק, צועק ומשתולל, תמיד "אחרים" אשמים וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, אודה

תודה על התשובה אבל....

מלראות זה לא מספיק, שאלתי אם מישהו מכיר ואם כן אז איזה"סוג" ילדים מתאימים ולפי תאורי הקצר אם בני מתאים

בי"ס ארזים הוא בי"ס לילדים עם בעיות

התנהגות. בד"כ הם כן סובלים מאלימות. תופעת ההאשמה של האחר מאד טיפוסית ויש לעבוד עם בנך על שינוי חשיבה (עבודה קוגנטיבית) היתרון הגדול בבתי הספר האלה הוא ריבוי השעות הטיפוליות מסוגים שונים וידע נרחב של מורים לטיפול בבעיות הילדים, החסרון - ניתוק מאיזור המגורים והסביבה הטבעית של החברים ולפעמים 'למידה' שלילית מאחרים. קשה לענות לגבי הילד הספציפי שלך, ועדיין, ממליצה למרות מה שאת אומרת - ללכת, לדבר עם היועצת, לראות ילדים אחרים, זה , יחד עם עוד אינפורמציות שתאספו (למשל, האם ממליצים לכם ללכת לשם או שאתם על דעת עצמכם חושבים על כך, למה וכו')

אין לי מושג, האמת שאני רק מתווכת

זה בטח פונקציה של מספר פניות יחד עם תקופה מתאימה בשנה (כלומר, אם לא ישר אחרי פסח, אז בטח עד סוף הקיץ לא תהיה קבוצה) צרי קשר עם המנחים ובדקי, הכי בטוח...

ובירושלים יש קבוצה??? גילאי 9-10??

מי הם המנחים?? אין לי מספר טלפון ושמות שלהם.

אין לי מנחה בירושלים. בקרוב תסיים

מישהי מירושלים הכשרה, אבל לא יודעת אם היא ישר תפתח קבוצה. תכתבי לי במסר ישיר אם את רוצה טלפון או פרטים נוספים בעניין

למעלה