בי-טחון

אלוני.

New member

כולם טועים ? בני בגין קם והתפטר מהממשלה . ( חברון לאבותינו ולנו) דוד לוי הלך. דן מרידור התפטר והלך. יצחק מרדכי הלך. רוני מילוא. אלה הלכו, חלקם הלכו חזיתית נגד נתניהו בבחירות האחרונות. כדאי לקרא מה חשבו על אופיו ודרך מנהיגותו של נתניהו : לימור ליבנת, סילבן שלום, הרב עובדיה יוסף . כדאי לחפש את דעתו של אביו ושל גיסו על היכולות שלו. אריק שרון, אמש כדניאל בגוב האריות מציע את נתניהו כשר חוץ בממשלתו ורומז שאחרי הבחירות גם צריך לנהל את המדינה. נתניהו, עושים שלום, בטוח ?

nirkabalo

New member

הטענה שלי דומה לטענה של השמאל לגבי העיניין הפלשתינאי... כמו שהשמאלנים שואלים (ברוב עיוורונם) ``אז מה? יש אלטרנטיבה???`` כאשר הימין מזהיר אותם מפניו של עראפת ימח שמו וזכרו. זה גם מה שאני שואל:``יש אלטרנטיבה לביבי??`` התשובה היא לא מוחלט וברור!! בטח שלא אהוד ברוג(אם אתה כבר חוזר לשמות גלותיים) ובטח שלא שמעון פרסקי. ושוב העם דורש את נתניהו וזאת עובדה ולא יעזור לך כלום.

אלוני.

New member
בן ניתאי

שמות גלותיים? אהוד ברוג שינה את שמו לשם ``ישראלי`` ברק, ואני מניח שאתה מכיר את הסיבה. עשה את ההיפך , הוא הלך מכאן ושינה את שמו שם כדי להשמע פחות ``בנימין`` , כדאי לך ללמוד את הביוגרפיה של האיש, ממש מרתקת. בכל מקרה עד הבחירות נעבור על כל הביוגרפיה שלו ככה שאם לא תספיק אז לא נורא. לגבי האלטרנטיבה , לטעמי יש אלטרנטיבות רבות- אחת האלטרנטיבות מתמודדת מול נתניהו ביום שלישי הבא.

a - s -inv

New member

תנסה להזכר ולהשוות בין שלושת השנים הארורות בזמן רבין לתקופת ביבי תעשה חישוב כמה פיגועים היו כמה הרוגים היו כמה נפגעים היו כמה ביטחון היה ואת מי שנאו יותר את ביבי או רבין

אלוני.

New member

להשוות בין ההרוגים? לסחור בדם ? האזרח המודאג קיבל החלטה לפתוח את מנהרת הכותל, לאחר שלושה ימי לחימה נבהל ורץ לידידו ושותפו לדרך ( יאסר עראפאת) כדי לתת לו פעימות ונסיגות למכביר, העיקר שהמג`נון ירגע. הביבי הוא תופעה מגוחכת ומאזרח מודאג הפך להיות אזרח מדאיג, אני מקווה שמרכז הליכוד יקבל שכל ויעמיד מועמד ראוי לראשות הממשלה.

למעלה