בי"ח בצפון

בי"ח בצפון

שאלה לצפוניים: בן של חברים אובחן היום כאפילפטי. הם חיפאים, ומתלבטים לגבי ההמשך - באיזה בית חולים באזור כדאי להיות מטופלים? יש אפילפטולוגים לילדים שאתם יכולים להמליץ עליהם בצפון? תודה..

אני לא מכירה.

ולכן לצערי לא יכולה להמליץ,בדקתי בעשרת המומלצים בארץ (נוירו ילדים) יש 3 במרכז ולא בתחום של אפילפסיה. אנחנו למדנו לטפל באזור מרכז כשיש בעיה כלשהי לאו דווקא נוירולוגית אצל הילדים שלנו או אצלנו,חוסך זמן ומסתבר שאפשר לקבל המלצות על הרופאים שם.(כבר ציינתי כאן קודם שאפשר לשלם טופס 17 לבד ולא צריך לחכות שיתנו במרפאת האם זה נכון לגבי איכילוב לפחות). אני מקווה שהילד יהיה בסדר ומהר, דינה.

הדרי19

New member
צפונית

אני מכירה פרופסור ששיך לבית חולים רמב"ם שבחיפה אם את מעוניינת... והוא ממש מעולה הוא ממוחה בעיקר לטיפול בילדים קטנים יחסית אז אם תגידי לי פחות או יותר את הגיל אני אשתדל לעזור.. כי אני הייתי מטופלת אצל אותו פרופסור והעבירו אותי ממנו כי הוא ממוחה יותר לילדים ועברתי לעוד פרופסור ברמב"ם מעולה שמתמחה לגילאים יותר גדולים..

הדרי19

New member
.......

אוקיי אז יש לי מישהו מצוין להמליץ עליו הוא נקרא ד"ר שחר והוא נמצא בחיפה בהדר הוא שייך לבית חולים רמב"ם אבל הוא עובד באופן אישי ככה שאם אין לכם הפנייה אליו הוא ייקח לכם סכום של 1000 שקל בערך.. אין לי כרגע את הטלפון שלו אבל אני ישיג לך מחר.. הוא ממש מומלץ למרות שלי הוא לא הצליח לעזור אבל שמעתי שהוא מעולה ועזר להרבה אני ניסיתי להיות מטופלת אצלו אבל בגלל הגיל הוא לא הצליח להתאים לי את התרופה המתאים ולכן עברתי ממנו לפרופסור אחר..

רמב"מ - בית חולים מאיר - ד"ר שחר

מוגדר כאפילפטולוג מנהל מחקלה נאורולוגית ילדים בעל ידע רב ונחשב מומחה בתחום ניתן לטפל אצלו דרך קופת חולים או דרך אישפוז מהמיון ללא צורך באופן פרטי אנו עברנו לטיפול באיכילוב בשל מיצוי כל האפשרויות דרך ד"ר שחר ופנינו לטוב ביותר (קרמר) בהצלחה רפי

sbh100

New member
רמב"ם + איכילוב

למי שלא יודע בית חולים רמב"ם בנושא נוירולוגיה עובד בשילוב עם בית חולים איכילוב.מתי שברמב"ם " מרימים ידיים " הם מעבירים את החולה לאיכילוב ועובדה היא שרק באיכילוב מנתחים מבוגרים החולים באפילפסיה אצל פרופסור פרויד. ולמי שלא יודע ד"ר קיפרווסר שעונה על שאלות אנשים עובדת באיכילוב בנוירולוגיה. באיכילוב יש מיכשור שאינו קיים ברמב"ם ובשום בי"ח אחר בארץ ועקב זאת הוא היחיד שמנתח חולי אפילפסיה.

gal126

New member
פנייה לרופא נוירולוג בצפון

גם אני חולה מזה עשרים שנה אפילו הגעתי להדסה עין כרם אך כמו שאמרו שאר החברים בי"ח "איכילוב" הוא המוביל מנהלת המחלקה היא ד"ר נויפלד שרופאים מהצפון מרימים ידיים הם מפנים אליה כך היה במקרה שלי בכל אופן. בהצלחה

גם סיון טופלה בעבר אצל ד"ר שחר,

כשעבד במרכז, במשך 7 שנים, הוא בן-אדם מקסים ורופא טוב, גם אנחנו עברנו כשכבר לא הצליח לעזור לה יותר...

אם אין בעיות מיוחדות

ד"ר שחר מרמב"ם או צלניק מכרמל. אם חלילה לא יתאזן לאחר כמה נסיונות אז כמובן - פרופ' קרמר. בהצלחה

sbh100

New member
רופא צפוני

השאלה הזו נשאלה באתר של ד"ר אלי שחר תשובתו כדלקמן " הוא ממליץ על ד"ר אלי היימן מנהל מח' נוירולוגית ילדים והשרות הרב תחומי לאפילפסיה בילדים במרכז הרפואי אסף הרופא. זו המלצתו של ד" אלי שחר נוירולוג ילדים.

sbh100

New member
האתר של ד"ר שחר

האתר של ד"ר שחר נמצא באתר הנקרא מרכז הרופאים המומחים WWW.STARMED.CO.IL

sbh100

New member
למיכל האתר שלד"ר שחר

להורים בעלי ילדים קטניo יש אתר נוסף במרכז הרופאים המומחים וכתובתו www.starmed.co.il

למעלה