בי.בי 419

amitooshacham

New member
בי.בי 419 ../images/Emo58.gif

סוף סוף פרק ברמה טובה שאהבתי לראות. הופתעתי לראות שג'ון לקחה את הוטו. במיוחד במשימה הזאת. אבל בכלל לא הופתעתי שהיא לא השתמשה בו. השאלה היא מי יעוף? לא התמקדו בזה בכלל בפרק הזה. עכשיו המשחק נעשה מאוד מעניין. אחד מהסטוג'ס עף, זה אומר שנשארים שני סטוג'סים. ויש גם את אריקה וג'ק שהם שניים. ועכשיו נוספו אלי וג'ון שהן גם שניים. אז יש שלוש קבוצות של שני אנשים בבית. מאוד מעניין לראות מי יקח הו"ה ואיזה קבוצה הוא יעמיד. אהוב - אריקה עף - ג'י מנצח - אליסון

amitooshacham

New member
עוד משהו ../images/Emo58.gif

אחחחחחחח, אמריקז צ'ויס. איך התגעגעתי. הגיע לרוברט לזכות בזה

Eskorbuto

New member
הפרק ../images/Emo58.gif

כמו שעמית אמר..באמת פרק טוב לעומת האחרונים..אבל לא משתווה לעונה השנייה של ביג בראדר..אז מי שיכול לראות אותה..מומלץ בחום!! גם אני הופתעתי שג'ון זכתה..הייתי בטוחה שג'סטין יזכה..ומזל שהוא לא זכה..הוא בטח מי שיעוף פרק הבא..לדעתי לפחות בקשר לזוגות..גם מעניין יהיה חוץ מהזוגות שמעתי אמר..מה יהיה עם ג'ון וג'י..כי גם להם יש איזה הסכם סודי או משהו.. מאוד מעניין יהיה לראות מי יזכה ב- HOH..

gah

New member
../images/Emo58.gif

ללא ספק הפרק הטוב בעונה. רוברט תותח תאמינו לי! ביי ביי ג'אסטין.

Boran

New member
ספק ../images/Emo58.gif

הפרק עם הוטו של הברווזים היה הרבה יותר טוב בכל מקרה היה פרק רגיל שמחתי שרוברט זכה באמריקה צ'ויס זהו

g.o

New member
../images/Emo58.gifמסכימה איתך

פרק נחמד - לא יודעת אם הכי טוב בעונה.. - יכול להיות שבגלל שלא התאפקתי והצצתי בספוליירים. לדעתי שבוע הבא ג'ון תעוף כי די עלו על אסטרגיה שלה. אני באמת שונאת כאלו נחשים שלא עושים כלום ואיכשהוא מגיעים למקום גבוהה ראה ערך העיזים בא"R

amitooshacham

New member
BB 4 US ../images/Emo58.gif

מי אתם חושבים שינצח? נ.ב - ראו קישור לתמונה מצחיקה!

למעלה