בית ibm עם הבטן

yariv t

New member
בית ibm עם הבטן

אם הוא לא היה ארוך הוא היה נראה יותר גבוה

yariv t

New member
מגדל oz

ולכל המקטרים (אני מאמין שאתה יודע מי אתה) זה לא גורד שחקים אבל זהו מגדל

yariv t

New member
fireman כנס רגע בבקשה

אני צריך מידע לגבי מספר מגדלים בבאר שבע שנימצאים דרומית מערבית לשדרות טוביהו. המגדלים האלה מזעזעים בצבעם וניראים כמו לגו, באיזו שכונה הם נימצאים? אני חייב לצלם אותם ולהעלות את התמונות לפה אני רק צריך את שם השכונה. תודה יריב

yariv t

New member
ועוד בקשה מ fireman

בפעם האחרונה לא יצא לי לעבור דרך שם אבל מה קרה/קורה עם מתחם "גילת"? היה תכנון למגדל

fireman

New member
לגבי השאלה הראשונה

לאורך שדרות טוביהו בנויים עשרות מגדלים, כדאי שתצלם ותעלה לפורום, יהיה לי יותר קל לתת לך מידע. לגבי מתחם גילת.... בוקר טוב אליהו....מזמממממממממממממממן נבנה שם מגדל, הוא מאוכלס כבר מעל ל5 שנים לדעתי ואני אישית כבר כיביתי בו 2 שריפות
אין לי נתוני גובה אבל הוא בסביבות 12 קומות לדעתי

mikion4

New member
אני פשוט מת על הבניין הזה

אני תמיד רואה אותו הוא פשוט מדהים בלילה ליד כל המגדלים השניים זה כמו חוץ לארץ פשוט מדהים אני ינסה להביא תמונה של זה בלילה

kyle

New member
כנראה איי בי אמ.../images/Emo3.gif

אגב, תנסה לשרשר להבא את כל התמונות כתגובות להודעה הראשית, ולא אחת תחת השניה, כדי שתוכל לראות לאיזו תמונה כל אחד מגיב.

mikion4

New member
סבבה אבל איך עושים את זה?

וכן התכוונתי לbma זה לא נראה כמו התמונות זה הרבה יותר יפה

mikion4

New member
אגב היה פה תמונה של.....

אגב היה פה תמונה של מגדלי צמרות וגם זה בכלל לא נראה כמו בתמונה במציאות זה נראה הרבה הרבה יותר יפים יש בין 7-13 גורדי שחקים צמרות זה מהמם בלילה וכל בניין בערךעשרים ומשהו קומות ובחוץ יש שתי גנים ממש נחמדים עם שטיח כזה יפה אני אוהב את הבנינים האלה זה בגבול בין הרצליה לרמת השרון ליד בית ספר אלון

למעלה