בית של ד"ר סטנלי

avivsh

New member
אני שמח להודיע שסיימתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם קצת עזרה מפלג (באמת את כל מה שכתבת כבר עשיתי לפני שקראתי את ההודעות שלך) הצלחתי לסיים את המשחק הזה סופסוף ובאמת שאני יכול להגיד שזה אחד ממשחקי הבריחה הכי טובים ששיחקתי ו-bacoola1 אני בן!

אימאית

New member
ניסיתי להיכנס לחדר הכחול....

ואז כאילו מישהו היכה אותי, כל האובייקטים נעלמו, וחזרתי לחדר האפור
מה הלאה

avivsh

New member
הבית של דוקטור סטנלי - walkthroug

1. קחו את המקל שנמצא ליד האוטו 2. לחצו פעמיים על החץ ימינה והגיעו לעץ, בעזרת המקל הורידו את המטוס מנייר שנמצא על העץ 3. הגדילו את תמונת המטוס ושם תראו את קוד הכניסה לבית.. חזרו אל הדלת הקלידו את הקוד ואתם בפנים 4.היכנסו לדלת בצבע חרדל (משמאל לדלת הכחולה ממנה נכנסתם) ומאחורי הצינור הגדול קחו את המצית 5.צאו מהחדר, לחצו על החץ ימינה ואז פעמיים למעלה היכנסו לחדר הירוק (סוג של..) שם על המתקן של הנייר תמצאו מפתח 6. לחצו 3 פעמים על החץ למטה ופעם אחת על החץ אחורה עד שתגיעו לדלת בצבע המפתח סמנו את המפתח במסגרת הצהובה ולחצו פעמיים על הדלת, לכו לכד הפרחים ושם מחכה לכם מפתח נוסף 7.לחצו פעמיים עך החץ ימינה ותראו את החדר האפור, לאחר שמישהו יציץ עליכם מהוילון תיכנסו לחדר וקחו את המפתח מתחת לכרית. הפתח הוא לדלת הנוספת הנמצאת בחדר שם מאחורי ברז האמבטיה נמצא מפתח נוסף. 8. כשתצאו מהחדר האפור תראו מישהו פותח את שער הכלב. כשתחזרו למסדרון לחצו לחיצה אחת למעלה ותגיעו לחדר בצבע המפתח, היכנסו אליו. 9. לחצו על החץ שמאלה, בעזרת המצית הדליקו את הנר וקחו סטייק אחד מהחבילה. לחצו פעמיים ימינה. לאחר שידית הדלת תיפול קחו צלחת ואת הבקבוק שנמצא ליד וצאו מהדלת הנמצאת משמאל לגז. 10. מאחורי הדלת מחכה כלב שלא נותן לכם לעבור ואתם צריכים לנטרל אותו. התקרבו אל הצלחת עם הזכוכית מגדלת, הניחו עליה את הסטייק ושימו עליו את החומר בבקבוק. תנו את זה לכלב והוא ימות. 11. לחצו פעמיים ימינה ושם מתחת לשיח תמצאו פסל ירוק שראיתם בעבר. קחו אותו. 12.הכנסו שוב לבית (תאלצו שוב להקיש את הקוד). לחצו ימינה ופעמיים למעלה ובמשטח תמצאו מפתח ורוד. לחצו לחיצה אחת למטה והכנסו למה שנראה כמו ארון בגדים. 13.זהו בעצם המטבח. קחו כוס ומלאו אותה במים ע"י לחיצה על הקנקן.לחצו על הדלת שמשמאל וצאו למרפסת. שם על אדן החלון מחכה לכם מפתח כחול. 14. חזרו למסדרון ולחצו פעמיים למעלה כדי להגיע לחדר הכחול. לפני שתיכנסו משהו יעצור אתכם ופתאום תמצאו את עצמכם שוב בחדר האפור ובלי כלום. לחצו לחיצה אחת למעלה כדי לחזור למטבח ושם במרפסת תראו אדם מת עם מזוודה ביד. המזוודה מכילה את הדברים שלכם. חזרו למסדרון ועלו פעמיים למעלה לחדר הכחול. 15. לכו למדף הספרים קחו את הספר הגדול ביותר (חום), דפדפו בו עד לעמוד האחרון ושם תמצאו קוד שישמש אתכם בהמשך. לכו לחלון שמשמאל למדף הספרים (רואים רק קצה שלו) מולכם ניצנים 3 שלבים לחצו על הגבוה ביותר ושם לצדש הארובה תראו מפתח כתום. 16.חיזרו לחדר ולחצו שמאלה. צאו למרפסת וקחו משם את המפתח החום. צאו מהחדר והיכנסו בעזרת המפתח החום אל החדר הסמוך. קחו משם את הכבל שנמצא על הקופסה האדומה בצד שמאל וצאו מהחדר. חזרו אל החדר האפור וחברו את הכבל לטלפון. 17.לחצו על החץ קדימה והיכנסו אל החדר הכתום. לחצו על החץ. צאו למרפסת. שם תראו איש זקן. לחצו עליו והוא יכנס למיטה. תנו לו את המים ולחצו שוב על החץ. 18. היכנסו לדלת הנוספת שנמצאת החדר. לחצו על המראה-נפתחה לכם כספת. קחו את הקוד מהעמוד האחרון של הספר והקלידו אותו בכספת. המספרים ירדו ויש מקום לפסל שיש ברשתוכם. הכניסו אותו למקומו.כבו את האור מהמתג האדום. עכשיו אתם רואים סדר מסוים של אורות. רשמו את הסדר והכניסו את המפתחות שברשותכם לפי אותו סדר. הדלת תיתפח ותקבלו תיק. צאו מהחד ותנו אותו לזקן שבמיטה. 19. צאו מחדר. לחצו אחורה ו3 פעמים למטה וחזרו לחדר האפור. לחצו על הטלפון ותחשבו טוב טוב על מה שעשיתם! בהצלחה לכולם

avivsh

New member
פשוט תלחץ עליו..

זה יתקרב אליו ומתחתיו ייצא לך כרטיס ביקור

GD ROCKS

New member
מה עושים עם הטלפון?

לחצתי מלא פעמיים וכלום לא קורה!!

את הטלפון השאירי לסוף.

קראי שוב את ההנחיות של אביב. רק לאחר שתמסרי את התיקיה לזקן ותוודאי שהיא "נעלמה" מלוח החפצים, רק אז גשי לחדר שבו נמצא הטלפון. ודאי שאכן חברת את החוט ואז לחצי על הטלפון עד אשר הוא "יתקרב" אליך ותגלי את כרטיס הביקור. בהצלחה.

GD ROCKS

New member
נו עשיתי הכל

סיימתי הכל! ולחצתי על הטלפון וכלום לא קורה =/

GD ROCKS

New member
יאפ הכבל מחובר!

ואני רואה מתחת לטלפון מן משהו קטן כזה ולחצתי על זה מלא פעמיים וגם לא קורה כלום. יופייי אני לא יכולה לסיים את המשחק

למעלה