בית שלם בחדר אחד

ashllaya

New member
בית שלם בחדר אחד

שלום אביבה! אני סטודנטית שעוברת לגור בדירת חדר שתשמש גם כ סלון,חדר שינה,מטבח,וחדר עבודה. בספרי הפנג שוואי שיש לי מדובר רק על עיצוב חדר בתוך בית. עדיין לא בדקתי כיוונים - יש לי את השרטוט- רק הקובץ גדול מידי- אשמח לשלוח אותו אם אפשר תודה!

בבקשה,

שלחי לי מסר ואשלח לך את המייל. כחדר הוא הבית שלך עליך ליצור מרחבים ברורים ושונים בתוכו כך שתהיה הפרדה בין מרחב השינה לעבודה המטבח והסלון. דירות סטודיו בוניות כך. זה לא אידאלי, בהמעטה אבל...כנראה שזה מה יש לא? מה גודל החדר?

ashllaya

New member
אני חושבת שמשהו כמו

אולי 3*4 אני לא סגורה על זה ממש קטןבכל אופן

ashllaya

New member
מדדתי

3.5*4.2 כולל המקלחון הקטן מה את אומרת? קיבלת את השרטוט ששלחתי?

כן, קיבלתי

מהסתכלות על המרחב יש בו הפרדה כלשהי בין האזורים למרות שזה רק שירטוט. במרחבים אלה, שבהם אין קירות חוצצים יש לעצב המרחב בתשומת לב מירבית לפרופורציות וליצירת התחושה של שקט מאחר והמרחב עצמו "מעורבב". מעבר לכך, המלצות לגבי צבעים וחומרים לא אתן מבלי למצא במרחב עצמו. אם יש לך שאלה מאוד ספציפית לגבי משהו או אספקט מסוים בחיים, את מוזמנת.

ashllaya

New member
לשפר ריכוז ולימודים

איזה איזור בחדר הוא מגביר את הריכוז- שיעזור לי ללמוד טוב השנה? איך כדאי להדגיש את האיזור הזה?

תארי את המצב שאת רוצה לשפר?

מה הוא החוסר ריכוז שאת מדברת עליו? אולי יש בעיה אובייקטיבית? על פי אסכולה אחת איזור הלימודים שלך נמצא מימים לכניסה לביתך....בתוך הארון...מה אפשר לשפר שם? היכן איזור צפון מזרח (במדויק) בביתך? עימדי עם מצפן במרכז החדר וסמני בדיוק היכן צפון מזרח.

למעלה