בית שיבוץ לאבן

man149

New member
בית שיבוץ לאבן

שלום באיזה צבעים באים הבתי שיבוץ לאבנים? האם יש בצבע שחור? ראיתי רק בכסף או זהב... ואיפה ניתן לקנות בתי שיבוץ לאבן בכמויות גדולות ובמחיר טוב, כמה זה יכול לעלות לכמות גדולה (למשל 600)? האם תופרים את הבית לבגד או שמדביקים?

שש שבע

New member
לא ממליצה לתפור בתים לבגד,

הם פוצעים את הבגד במקומות חיכוך, אבל בהחלט אפשר להדביק אבנים ישירות על הבגד, כאלה שלא מיועדות לשיבוץ כלומר הבסיס הוא שטוח ולא קונוס

שש שבע

New member
מסיכת אבך, ולפתוח חלונות

מה את עושה כשזה לא הדבק אלא לקוחה<?

שש שבע

New member
לא משתמשת בו מאז שקראתי באותיות

הקטנות שלו במפורש ":מכיל חומרים החשודים כמסרטנים" תודה, לא תודה, גם לשלם 30 ש"ח על שפופרת וגם סרטן? אז אני משתמשת בגוטרמן, שגם הוא מבחינה בריאותית לא מציאה כל כך גדולה, אבל הוא הרע במיעוטו, והריח? של אצטון. ואגב השאלה שלי היתה רצינית.

רות מלר

New member
לפני שלוש שנים עברה פגיעה בריאות

כתוצאה משאיפה של ריחות חריפים של צבעים איתם עבדתי בחצר מאז מה שמריח חריף מדי לא עובר את השער לפני שנה קניתי גוטרמן לבד הדביק רע הריח נורא הלך לפח

שש שבע

New member
ומאז היא מדביקה ברוק

דבק מצוין ללא ריח, ידידותי לסביבה, אפילו אכיל. דחילק! השאלה כמה משתמשים

niznaz333

New member
יש דבק מעולה

שמוכרים בחנות שלנו במכללה "texolit 2000-הדבק לבדים והובי" אין לו כמעט ריח, הוא מדביק מעולה ועולה 8-9 ש"ח ל40cc שזה נראה לי כמו הגוטרמן... לגבי הבתים לאבנים יש אצל קנולר ,במקום לתפור אפשר לנעוץ את זה מתחת לבד ואז לשים את האבן מעל הבד ולסגור את השיניים על האבן זה גם יוצא הרבה יותר יפה..

למעלה