בית שהכנתי

יידוב

New member
תמונה 8

קומה ראשונה אני יביא עוד תמונות מחר של הקומה הראשונה והשניה.! פשוט היתה לי שגיאה וזה יצא.. ואני מתעצל להכנס שוב

יידוב

New member
תמונה 9 אחרונה

קומה שנייה, השרותים חדר שינה למבוגרים וחדר לילדה קטנה שלא ממושמעת מעצבנת שלא מצליחה בלימודים !!! (אופס.. סליחה הוצאתי קצת עצבים על הסימית העצלנית שלי חח...^^) כמו ששמתם לב אני אוהב להשקיע בגינות לא כל כך בבית עצמו... למרות שאני חושב שהוא גם יפה ^^ מחר אני יוסיף עוד תמונות של הבית מבפנים פשוט היתה לי שגיאה והמשחק יצא ואני מתעצל להכנס שוב... עצלן שכמוני... תהנו בי

יידוב

New member
אפשר להגיב

אני אשמח להארות בונות ועצות ! דרך אגב (בלי כל קשר) אני ממשיך לעבוד על התוכנה מחר, אני יביא לכם את גרסאת הניסיון האחרונה מחר למרות שכבר שמתי היום אבל זה נעלם...

הבית יפה אבל....

לא כל כך נעים לגור בו כי כמו שאני רואה צריך לעלות כל פעם למעלה כדי להיכנס לשירותים....

B o B cat

New member
אהבתי! הצעה לשיפור

החצר והכל מדהים! ממש יפה...רק הייתי מציעה לשפר את הפנים, אם עיצבת כזה בית יפה מבחוץ, אתה בטוח יכול לעצב אותו יפה מבפנים.
הייתי מציעה להוסיף צבע לקירות, כי די הלכת על עיקרון של שני צבעים מובילים והבית יהיה הרבה יותר חיי יפה עם תשתמש ביותר צבעים. ואם תבחר צבעים מסויימים במרקמים שונים תוכל לתת לחדר שלך אווירה. תוסיף ווילונות ותמונות. אהבתי את המטבח מאוד ויש לך הרבה חלל להשתגע שם בקומה הראשונה. אותו דבר לדבי הקומה העליונה. זה יכול להרים את הבית לרמה אחרת לגמרי...הייתי אפילו מציעה להורדה...חבל שאני לא יודעת לעצב חצרות =P אתה מוכשר לדעתי!

יידוב

New member
תודה רבה ^^

אני יודע שהבעיה זה השירותי... חיחינזכרתי לעשות אותם בסוף... אבל אני יכול לפחות לשנות את הצבעים של הקירות ,בבית הבא אני ישקיע ואני לא אשכח את השירותים ואני אזכור מה שאמרתם ^^

יידוב

New member
מצאתי ! ^^

הנה בבקשה הטרמפולינה : http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=169043

קטקטXD

New member
יסודות של בית שהכנתי ../images/Emo3.gif

היה אמור ללכת לתחרות שלי אבל היא לא ממש הצליחה.. אז הנה--> אני אמשיך אותו בקרוב ואתן תמונות וקישור להורדה בינתיים אין לו גג בתמונות אבל יש גג מהמם בהמשך אני אשים תמונות וגם גינה והכל... בינתיים זה מה שיש -->

למעלה