ועוד אחת
י יידוב New member 24/7/07 #44 לא רע ביכלל דווקא אהבתי רק למה הסימים צריכים מגרש החלקה בבית.? שיצאו למקום בילוי כדי להחליק חחח
T THE ILLEGAL ONE New member 24/7/07 #47 ככה לא צריכים לצאת מהבית../images/Emo6.gif אני שונאת להוציא אותם מהבית
מ מאיונה האחת היחידה New member 24/7/07 #30 אוףף איך אתה עושה שהמים יהיו מצאותיים? שינית כמעט את כל ההגדרות בסימס ואני לא יודעת איך
מ מאיונה האחת היחידה New member 25/7/07 #60 וחוץ מזה, צריך לשנות משהו בהגדרות? המחשב שלי די חדש ויש לו גם כרטיס מסך מעולה.
ס סימסון האחד New member 25/7/07 #66 לא צריך עונות צריך את עושים עשקים וכל... מה שאחרי לא כולל מיני ואז צובעים את פנים הבריכה עם צבעים מיוחדים (שאותם מקבלים בעונות)שנמצאים בשלוש עיגולים בצביעת קירות (בעיקרון אפשר פשוט לצבוע עם כל ריצפה וכל קיר כך שאפשר לגרום למים לקבל אפילו גוון ירוק או שחור
לא צריך עונות צריך את עושים עשקים וכל... מה שאחרי לא כולל מיני ואז צובעים את פנים הבריכה עם צבעים מיוחדים (שאותם מקבלים בעונות)שנמצאים בשלוש עיגולים בצביעת קירות (בעיקרון אפשר פשוט לצבוע עם כל ריצפה וכל קיר כך שאפשר לגרום למים לקבל אפילו גוון ירוק או שחור