בית"ר עם קדימה?

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
בית"ר עם קדימה?

כחבר כגוף לא פוליטי המזוהה עם המחנה הלאומי יש משהו שמאוד מעצבן אותי. בימים האחרונים ישנם כל מיני הודעות מסוימות בתקשורת, שכביכול "בית"ר עם קדימה" הכוונה היא לא לתנועה בית"ר אלא לקבוצת הכדורגל בית"ר.. כל מיני אנשים רעים מנסים, בשם מפלגה המייצגת שום דבר, להכפיש את השם "בית"ר", את התנועה וגם את קבוצת הכדורגל של בית"ר. למי שלא יודע בית"ר ירושלים הוקמה ע"י פעילי אצ"ל וחניכי בית"ר, שהקימו את בית"ר ירושלים לא בגלל שהם רצו אלא בגלל שלא נתנו לאנשים מהמפלגה הרוויזיוניסטית לשחק בהפועל.. אז הם הלכו והקימו את בית"ר. אותם אנשים, שהוכו ונודו והיו מוקצים מחמת מיאוס בימים שלפני קום המדינה, מעולם לא שיערו אני מאמין שהקבוצה שלהם, תדרדר לרמה כזאת שהיא תזוהה עם מפלגה שהמספר 2 שלה (שמעון פרס) היה העוזר של גדול השונאים של ז'בוטינסקי ואנשיו (דוד בן גוריון). אותם אנשי קדימה, מפלגה הזרה לערכי בית"ר ולמורשתה, לא בוחלים בשום מעשה ומוכנים למחוק את ההיסטוריה המפוארת של בית"ר ע"י סיפוח, גם אם הוא תקשורתי בלבד, למפלגה הבזויה שלהם. אני חושב שגם חניכי תנועת בית"ר, שלמרות שהמקרה הזה לא קשור אליהם וגם אוהדי בית"ר ירושלים חייבים להגן על השם הטוב שלהם. אנחנו נוכיח לאותם אנשים שבית"ר הייתה עודנה ותמיד תשאר, גם בכדורגל וגם בחינוך לערכים ואידיאולוגיה, כסמל של המחנה הלאומי. לכן אני מבקש ממכם, אם אתם אוהדים של הקבוצה, להפגין מחוץ למשרדים של בית"ר, להכין שלטים במשחקים הבאים של הקבוצה, אני אישית אוהד בית"ר ירושלים שרוף, אבל אני מודיע שאם באמת הדבר הזה נכון והנהלת בית"ר ירושלים בכדורגל (הנהלה לא אוהדים.. אין לי ספק בנאמנותם של האוהדים) תהפוך לגוף המזוהה עם מפלגת השמאל של קדימה- אני יותר לעולם לא אחזור לטדי. (את ההודעה כתבתי, בשינויים קלים, גם בפורום תנועת בית"ר וגם בפורום בית"ר ירושלים וחשבתי שכדאי לפרסם זאת גם כאן).

eman70

New member
נכון, לפי התנהגות אוהדי בית"ר הם

יכולים להיות רק בעד "כך". מקסימום להתפשר בכאב על המפלגה של ברוך מרזל. כל מה שמשמאלה לזה, זה סססמולנים מסוכנים.

אמורוסו

New member
חס וחלילה

בית"ר לא עם קדימה. בית"ר היא תומכת ימין. קדימה היא שמאל קיצוני. אל תדאג.

vantan

New member
בית"ר הם שכירים שגאידמק משלם להם

כדי לרוץ על המגרש. הדבר ה'אידיאולוגי' היחיד אצלם הוא 'מוות ערבים' אצל חלק מהאספסוף הממלא את היציעים.

vantan

New member
ואגב, גאידמק הוא 'נשיא בית"ר העולמי

כך שאנחנו כבר יודעים מי הגברת, אנחנו רק מתווכחים על המחיר.

MS6

New member
נשיא בית"ר העולמי הוא שם תואר בלבד

תאמין לי אני יודע טוב מאוד מה קרה שם.. לומר שנשיא בית"ר העולמי שולט בתנועה זה כמו לומר שנשיא ישראל שולט בישראל.

למעלה