בית"ר לשחרור פולרד

CHEN106

New member
בית"ר לשחרור פולרד

הייתי ממש שמח ליצור תמיכה נוספת מבית"ר במחאה לשיחרור יהונתן פולרד. על מעשו, פועלו למען ישראל, תמיכתו במדינה ושירותו למענה ומנגד יחסה המזלזל עד מאוד של ישראל כלפיו תוכלו למצוא בקישור הבא בסרטון בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1779559 בקצרה על מעשיו למי שלא צופה. בשנת 1981 חויבה ארה"ב לספק לנו מידע מודיעיני כלפי מדינות אויב שלנו (לאחר פיצוץ הכור בעירק). ב-84 ארה"ב מפסיקה הספקת מידע זה ולכן ישראל מחליטה לשגר את פולרד לשם. פולרד פועל להשגת מודיעין ומציל אותנו מניסיונות אשף בתוניס, סוריה ואיראן אשר מפתחות נשקים כימיים וביולוגיים נגדינו. כתוצאה מכך חיל האוויר שלנו מפציץ יעדים רבים ומדינת ישראל משיגה שקט ביטחוני. לאחר מספר שנים, ב-87 אם אני לא טועה (כזכור לי השנה הוא כבר 20 שנה בכלא האמריקני) נתפס ע"י המודיעין האמריקני, הואשם האשמות שלא שויכו לו ונאסר למאסר עולם ללא הגבלת זמן...(בניגוד למקרים דומים בהם ארה"ב מענישה ב2-5 שנים בכלא) ישראל לא תמכה בפולרד כמו שהבטיחה לו מאז ששלחה אותו, כמעט והתעלמה ממנו לחלוטין. מה שאני רוצה מכם זו מודעות אם תרצו תוכלו לשלוח מכתבי תמיהה לשולחו יו"ר מפלגת הגימלאים רפי איתן/טלפונים או אימיילים לרוה"מ מר אהוד אולמרט/להשתתף בעצרות תמיכה או סתם לתלות סטיקרים. בתודה מראש הבית"רי חן זיסו

פולארד

הרבה דברים נאמרו על פולארד לחיוב ולשלילה. אני בטוח שכלל שיתעמק הדיון על פולארד תשמעו אנשים אומרים:"האויב הכי גדול של פולארד הוא פולארד עצמו". יגידו שהוא יכל להשתחרר אלמלא הפה הגדול שלו. יגידו שהוא רק הזיק לעצמו. יגידו שהשחרור שלו יפגע ביחסים שלנו עם ארצות הברית. מדינת ישראל חייבת לעשות הכל כדי לשחרר אותו. אבל קשה לי להאמין שהממשלה הזאת תצליח לעשות דברים. ראש הממשלה הקודם אריאל שרון עשה הרבה דברים שאני לא מסכים איתם, אבל שחרור חטופים היה בראש מעיינו: הוא החזיר את טננבאום משבי החיזבאללה, את גופות שלושת החיילים ואת עזאם עזאם. עם ההסכמה של "דם על הידיים" או לא לשחרר מחבלים או לא להיכנע לטרור, לישראל חייבת להיות המוסריות לעשות הכל כדי להחזיר את הבנים אליה הביתה. ישראל לא עשתה זאת עם רון ארד, לא עשתה זאת עם ג'ונתן פולארד והיום לא עושה זאת עם החיילים החטופים שלנו: גלעד שליט, אודי גולדווסר ואלדד רגב. חן, אם אתה רוצה להצטרף למשהו ברמה פרטית דבר איתי כי יש לי מישהו שפעיל מאוד חזק בזה והוא תמיד ישמח לעוד עזרה. אם אתם רוצים להרים משהו ברמה ארצית - בכיף.

CHEN106

New member
עזרה לחטופים

אממ בכיף אפשר תמיד לדבר/להיפגש ולנסות להניע פה כמה דברים שקצת איטיים בלשון המעטה

למעלה