בית"ר לא יודעים כדורגל. והמבין יבין.
ע ע מ י ת ו ש ש ש ש ש New member 18/2/06 #3 בית"ר כן יודעים כדורגל ויותר טוב.. מסבתא שלך! ומה הקשר לפה?
ח חזי ברסי New member 18/2/06 #5 דור....אתם הפסדתם... לקח זמן להגיב,אבל נגיב... בית"ר ניצחו ב-2 משחקים את נורדיה ואני כשוער שמרתי על רשת נקייה.
דור....אתם הפסדתם... לקח זמן להגיב,אבל נגיב... בית"ר ניצחו ב-2 משחקים את נורדיה ואני כשוער שמרתי על רשת נקייה.
M MS6 New member 19/2/06 #6 חבר'ה זו בדיחה פרטית... פשוט קרענו את הצורה לכמה חבר'ה מנורדיה בכדורגל בשבת.. אם אני לא טועה זה נגמר במשחק הראשון 6-0 ובשני 5-0..
חבר'ה זו בדיחה פרטית... פשוט קרענו את הצורה לכמה חבר'ה מנורדיה בכדורגל בשבת.. אם אני לא טועה זה נגמר במשחק הראשון 6-0 ובשני 5-0..
ל לינויההה New member 20/2/06 #9 מזהההההה לא יודעים לשחק כדורגל... כאילו ברור שאנחנו יודעים לשקח כדורגל....אני שמתי 4 גולים...כאילו כבוד אנשים.!! ת'אמת יש אנשים שלא יודעים שלחק אבל לא כל בית"ר למשל נדב הלבקן הזה לא יודע לשחק כדורגל...חחחחחח
מזהההההה לא יודעים לשחק כדורגל... כאילו ברור שאנחנו יודעים לשקח כדורגל....אני שמתי 4 גולים...כאילו כבוד אנשים.!! ת'אמת יש אנשים שלא יודעים שלחק אבל לא כל בית"ר למשל נדב הלבקן הזה לא יודע לשחק כדורגל...חחחחחח