בית"ר י-ם שלי

sok777

New member
בית"ר י-ם שלי

אני לא אעשה את זה ארוך ומייגע [אשתדל לפחות] אבל הנה קצת על 2 עונות ראשונות ותחילת עונה 3. קניות בעונה ראשונה: קובי גנון ניקולאס מילאן תום אלמדון עומר גולן לבוהנג מוקואנה ובנוסף השאלתי את קורימיז'ה כי מירוסביץ' נפצע לחצי שנה והוא מושאל, אז בטלתי את ההשאלה והשאלתי מישהו אחר. זר. מכירות משמעותיות בעונה ראשונה: אין ממש. רק אלי ששון וחודידה ועוד רבים שוחררו. השאלתי את אלירן דנין וקובי מויאל. בעונה הזו זכיתי בגביע הטוטו, עפתי שלב לפני הבתים בגביע אופ"א [אחרי שעברתי את גראסופר ואז עשיתי 2:0 הפסד לפיינורד בחוץ ו0:0 בבית] וזכיתי באליפות.
עונה שניה: קניות: שלומי ארבייטמן ברוך דגו קורימיז'ה [זה שהשאלתי עונה לפני. קניתי אותו] מאור פרץ וינסנט אניימה תומר חליבה קלמי סבן [בינואר] מכירות: שחררתי לא מעט שחקנים וחוץ מזה מכרתי את: רוני גפני, יוני קים [ב100 אלף
] וקובי מויאל. השאלתי לאחרים את: אלירן דנין, איתן טיבי, בן פישמן, יואב זיו, טל אלמשלי ובוקרי סדאת. בעונה הזו סיימתי 3 בליגה [:\] בהפרש של 3 נק' ממכבי חיפה האלופה נדמה לי. חוץ מזה, זכיתי בגביע הטוטו ובליגת האלופות עפתי בשלב המוק' ה2 מול בשיקטאש.
העונה השלישית רק עכשיו התחלתי. השאלות לאחרים: יואב זיו, קובי גנון ואיתן טיבי. מכירות: עומרי אפק ואבירם ברוכיאן [לא רציתי אבל תחת חוק בוסמן הוא עזב]. קניות: פאבלו ויטי. בואטנג ומוקאנה, שני הזרים המעולים האלו, רוצים לעזוב לקבוצה גדולה יותר [גם אניימה אבל הוא פחות מציק]. אז אמרתי לעצמי: "למה לא?" אבל אף אחד לא רוצה לקנות.. והם מורידים את המוראל. באסה. יש לי סתם יותר מדי זרים. התחלתי את העונה עם משחק חוץ מול קאונאס, קבוצה ליטאית, במסגרת הסיבוב הראשון של מוק' גביע אופ"א. ניצחתי 4:2 משערים של: עומר גולן, עמית בן-שושן [עונה שניה סיים מלך השערים והשחקן הכי טוב], פאבלו ויטי [שער בכורה במשחק בכורה] וקלמי סבן [שער ראשון בקבוצה]. במשחק השני ניצחתי בטדי 2:0 משערים של מוקואנה ו-ויטי. אח"כ התחלתי את העונה בישראל בגביע הטוטו נגד כפ"ס. סיימתי 2:2. לאחר מכן המשכתי שוב לגביע האופ"א, לסיבוב המוק' ה2. יצאתי נגד ליטקס לובץ' החזקה [יחסית] ובבית עשיתי 2:1. חזרתי לגביע הטוטו וניצחתי 3:0 את קליל את רמה"ש שעלתה ליגה. אח"כ הפסדתי 1:0 למכבי ת"א בגביע הטוטו. בחזרה לגביע האופ"א - ניצחתי את ליטקס 2:1 בחוץ ועליתי לסיבוב הראשון של גביע האופ"א, שלב לפני הבתים. יצאתי בהגרלה אחת הקשות - מול סראגוסה. אחת הקבוצות החזקות בגביע אופ"א ובספרד שרק התחזקה [באיימאר למשל]. מכבי ת"א ומכבי חיפה יצאו בהגרלות יחסית קלות [מול דינמו בוק ונאנטס בהתאמה]. התחלתי את הליגה עם פיצוץ של 5:0 ע-נ-ק על אשדוד בי"א. טוטו תמוז סיים עם שלושער [והעוזר מאמן לא רצה שאפתח איתו..
] אח"כ נרגעתי עם 0:0 מול נתניה. הגעתי למשחק מול סראגוסה. בחוץ. החלטתי לעבור מה4-4-2 יהלום התקפי שלי ל4-5-1 עם 2 קשרים אחוריים וכך היה. שיחקתי ושמרתי על 0:0 במחצית. בסוף נגמר 1:0 להם. מה שאומר שבארץ אני חייב לכבוש לפחות אחד. שוב לליגה: הובלתי 2:0 על מכבי ת"א בבלומפילד ונגמר 2:2. ההגנה קיבלה צרחות.
[הבלמים סיימו עם ציון 5!] אח"כ הפסדתי 1:0 לאשדוד בטוטו והפסדתי 2:1 למכבי פ"ת בליגה. ולמשחק אותו סיימתי עכשיו. המשחק הענק ביותר שהיה לי בFM 2007 אני חושב: הגומלין שלי נגד סראגוסה החלטתי לפתוח ב4-4-2 יהלום התקפי שלי. המשחק נפתח והם שלטו יותר אבל גם אני הגעתי לכמה הזדמנויות [בשונה מהמשחק חוץ]. לקראת המחצית כבר העדפתי שיסתיים ב0:0 ואני אתן הוראה לשחקנים ואשנה קצת טקטית. דקה 45, היה לי מצב. כדור הגיע לרחבה של סראגוסה ממסירה שלי [אאל"ט] לטוטו תמוז שבעט טיל פנימה. 1:0 לבית"ר! מחצית. אם זה ישאר ככה תהיה הארכה. שיחקה של הרוב: "חסרי-מזל שאנחנו לא מנצחים" וכמה: "אתה מסוגל לעשות את ההבדל!" המחצית השניה נפתחה בצורה שקולה. דקה 59 החלטתי להכניס קשר אחורי, אלברמן, במקום חלוץ ולשחק 4-5-1 כאשר זה כמו יהלום רק שיש קשר אחורי במקום חלוץ והקשר ההתקפי עולה לחלוץ. נתתי הוראות מדויקות של טוטו תמוז [שנשאר חלוץ בודד] חלוץ מטרה ושימסרו לו לתנועה. חוץ מזה אמרתי שימשכו זמן. הרבה. 2 דק' אחרי החילוף טוטו תמוז [אאל"ט] ניסה להעביר כדור רוחב ממש מהקו ליד הקורה של סראגוסה ופונציו [ככה קוראים את השם הזה?] כבש עצמי! יואו, זה היה כ"כ משמח. 2:0 לי. אח"כ עד דקה 80+ שלטתי לגמרי [אני עושה על KEY וכל המצבים עד דקה 80 היו שלי] והחמצתי גם ומדקה 80 הם ניסו קצת וגם אני אבל בסוף הגיעה השריקה האחרונה וניצחתי 2:0. עברתי את סראגוסה בדרך לבתים!!

dj extreme

New member
יענו לא הבנתי מה צריך לעשות ועד אז

זה לא נותן לשחק תראה בתמונה (וכן, תקרא לי מטומטם.)

X Slider

New member
איך תשחק אם לא רשמת שחקנים? ../images/Emo13.gif

למטה מצד ימין יש לך Squad Player (תחת ההודעה שהעלת תמונה שלה..) תבחר מספרים לשחקנים שאתה מעוניין שירשמו לעונה הקרובה ואז מצד שמאל למטה תלחץ Confirm Squad ובהצלחה!

sok777

New member
הייתי דרג 5 ויצאתי בבית עם:

אודינזה, באירן מינכן, פנרבחצ'ה ואאק אתונה. בית לא קל בכלל. אני חושב שאאבק עם פנה על מקום 3.. בהצלחה לי?! אגב, מכבי חיפה יצאה עם: שחטר דונייץ, נירנברג, אולימפיאקוס וסלביה פראג. בית יחסית קל. מכבי חיפה דרג 4. מכבי ת"א יצאה עם: פיורנטינה, הארטס, פ.ס.וו וסלטה ויגו. די קשה.

X Slider

New member
של חיפה יחסית ממש קל

וחבל שמינכן לא הלכה לאלופות עכשיו אתה צריך לסבול אותה XD

sok777

New member
אהא.. משחק ראשון:

מול אודינזה בחוץ. דקה 10, בן-שושן מעלה ל1:0. דקה 30 ועוד איזה דקה במחצית הראשונה [
] הם עושים מהפך. נגמר 2:1 למרות שמחצית שניה החמצתי מלא!

sok777

New member
האמת שלא..

יש בבתים של גביע אופ"א 4 משחקים. 1 מול כל קבוצה. 2 משחקי חוץ ו-2 משחקי בית. משחקי החוץ שלי הם דווקא מול הקשות יותר: אודינזה ובאירן מינכן [שהראשון כבר שוחק] ומשחקי הבית מול החזקות אך פחות: פנרבחצ'ה ואאק אתונה. אני דווקא שמח שזה ככה כי אולי אולי אולי [וממש אולי] הייתי מצליח להשיג תיקו מול אודינזה בבית אבל מבאירן לא, ומול פנרבחצ'ה יש לי סיכוי יותר טוב. אני מאמין ש2 נצחונות יעבירו אותי שלב. [3 עולות] יאללה הפועל! אה... בית"ר!

sok777

New member
לא נדפקתי כל עוד

אני משיג תוצאות ראויות מול אאק ופנה. לא שאני מוותר מראש על באירן אבל שמעו, אודינזה ובאירן [וגם פנרחבצ'ה למעשה] ממש לא בליגה שלי.

sok777

New member
ואו! מת על משחקים כאלו -

היה לי משחק ליגה נגד הפועל פ"ת בבית בטדי. הגעתי בסגל מלא. בדקה ה21, בן-שושן העלה אותי ל1-0. בדקה ה27 שוער הפועל פ"ת, טוביה קוז'יקרו קיבל אדום אחרי עבירה על שחקן ברחבה. בדקה ה28 בואטנג כבש את הפנדל מול השוער המחליף, אסף מנדס. על סף המחצית וואליד באדיר [בהפועל פ"ת
] קיבל צהוב שני והורחק. פ"ת ב9 שחקנים. 2:0 במחצית. החלטתי להיות ממש רע כלפיהם ולהכניס חלוץ במקום קשר אחורי. כלומר, לעבור מה4-4-2 יהלום התקפי שלי ל4-3-3. בדקה ה64 בן-שושן השלים צמד ועשה 3:0 לי. חלפו רק 5 דק' ובואטנג כבש והשלים גם צמד. 4:0 לי. 6 דק' אחרי בן-שושן שוב עשה זאת. 5:0 לי ושלושער לבן-שושן. ובדקה ה88, עומר גולן קינח עם שער משלו [הוא נכנס במחצית]. 6:0 לי. בתוספת הזמן שכמובן שלטתי במשחק עדיין והחמצתי, ואז שחקן שלי נפצע ממש לקראת סיום המשחק ברחבה שלהם ובאו לטפל בו והשוער המחליף, אסף מנדס [שספג חמישיה
] השתולל או משהו [לא בדיוק שמתי לב לכיתוב] ובעט בשחקן או משהו וקיבל אדום, אבל ישר אחרי האדום השופט שרק. בכל אופן, אני מת על משחקים כאלו.

למעלה