בית"רים..

who is this

New member
בית"רים..

כל הזמן אתם מדברים על לעשות, ועל אלף ואחד דברים.. אבל זה נשאר תמיד בגדר דיבורים.. אני שומע כל מיני דיבורים על הפגנות, על מפגשי קורסים ועל עוד הרבה דברים.. אבל אתם תמיד מחכים שההנהגה תעשה את זה בשבילכם.. תארגן לכם הכל ואתם רק תבואו.. זה לא עובד ככה צאו מהסרט.. אתם רוצים להרים הפגנה, תבררו איפה מתי ומה צריך בשביל זה.. אל תחכו שההנהגה תארגן לכם הסעות, תארגן את כל הפרטים.. אתם צריכים אתם הבוגרים אתם הכוח המניע של התנועה! לכן, אני מציע שכל מעו"ז או מספר חניכים (חמישה ככה) יהוו מעין מועצת חניכים שבה ישבו בוגרים רציניים ויחילו לעשות ולא רק לדבר.. יקבעו פגשיות ויתאמו את כל הפרטים.. תתחילו לעשות.. לדבר בפורום זה יפה אבל תעלו שלב לעשייה ממשית.. ברכת תל חי עומר נורי-גרעין עול"ם

יש ויש...

דווקא יש כאלו שכן עושים (לא אני- אני מצטרפת ב"הבמשך השבוע, אבל) חן מהמעו"ז שלנו ביררה מה אפשר לעשות למען תושבי הצפון והיא אפילו דיברה עם כמה מפה כמדומני ומחר או עוד יומיים היא הולכת אליהם...

ככה...

קודם כל - הקריאה של עומר נכונה. רוב חברי התנועה מחכים שהתנועה תעשה בשבילהם, מחכים שמישהו יבוא בשבילם, ולא כך צריך להיות. אנחנו אמורים לחנך לאקטיביזם, וזה שאנחנו מחכים לאירועי הנהגה מראה שאנחנו לא מיישמים את הערכים עליהם גדלנו. לכן - צאו מהסרט ותתחילו לארגן. אבל יש כל אנשים ומעוז"ים שיש לציין שעושים את מה שאתה מדבר עליו: א. מעו"ז ברקן שהרים שבת בוגרים השנה בלי עזרה של אף אחד מהתנועה (חבל שאנשים לא נרתמו לעזור לשבת הזאת), ולמרות שהיא הייתה מצומצת מאוד, הייתה ממש מהנה. ח"ח דרור-שחף-נתלי על הארגון. ב. חן זילבמן, מעו"ז מבוא דותן, שהעלתה את הרעיון לעזור לילדי הצפון, ומרגע שהיא הצהירה על כוונתה עברו מספר שעות עד שהיא יצרה קשר עם מעוזי"ם אחרים, עם הסוכנות היהודית והתחילה משהו יפה. ג. מעו"ז רעננה בעזרת ציפי הרשקוביץ ובליווי של עומר נורי ועבדכם הנאמן מנסים להקים קבוצת בוגרים ברעננה ולא מחכים שההנהגה תביא להם מפקד מעו"ז. ח"ח. חזי ברסי- גרעין פלאטו.

יעלי78

New member
נשים בשחור

סתם.. מידי יום שישי עומדות בירושלים (כיכר צרפת) להן נשים בשחור, ארבע אמהות, שתי לוחות הברית או איך שקוראים להן ומפגינות נגד חיילי צה"ל, נגד המדינה ונגד העולם בכלל. באופן קבוע עומדים מולם איזה 3 אנשים מסכנים שמנסים לעשות להם קונטרה אבל לא כ"כ מצליחים בשל הכמות.... אני מניחה שכמה בית"רים+דגלים וקצת שירים יכולים לשנות את המצב... זה לא דורש מי-יודע- מה מאמץ....

אהמ אהמ....

יכול להיות שזה אחלה רעיון רק חבל שזה יוצא יו שישי... (השרוט מבינימינה זה יוני?)

לא בערב בטח צוהוריים ערב......

ואההה וואלה את גרה רחוק אני גרה 10 דקות צודקת צריך להיתחשב.... אז מקסי אל תבואי

יעלי78

New member
זה בשעות הבוקר צהריים

אםילו מי שגר ממש רחוק מספיק להגיע. אל תגידו לי שצריך להתארגן.. אניכ בר זקנה לדברים האלה עכשיו זה תורכם להתארגן...

MS6

New member
../images/Emo41.gifמטה שה"ר../images/Emo41.gif

מטה שה"ר (שקט הוא רפש) היה פעיל במהלך שנות ה-90. אותו מטה הורכב מנציגים של מעו"זים מרחבי הארץ ובפגישות הוסכמו פרטים בנוגע להפגנות ואירועים אחרים שבהם בית"ר השתתפה. הקמת המטה מחדש הכרחית, כל מעו"ז צריך לשלוח נציג, להקים מחדש את המטה וביחד להחזיר את האקטיביזם לתנועה.

?לא ברור?

עוד פעם צריך וצריך.... מה עם לעשות... למי למה איך וכו... אני משערת שלפחות כמה מהאנשים שיקראו או קראו את ההודעה יגידו טוב יופי... זה לא אומר כלום מי ילך למעו"ז שלו ויגיד טוב מי מתנדב? תקבעו עובדות.... זה חשוב.... ועכשיו לנושא למי צריך לשלוח?, גיל מסוים?, בוגר?, מדריך? אשמח לדעת עוד פרטים כדי שזה יצא (על באמת) ושנדבר על זה במעו"ז... כי זה נשמע חשוב...

MS6

New member
דווקא כאן זה לא בדיוק "צריך וצריך"

כאן זה יותר משהו שהתבשל על אש קטנה תקופה ארוכה, חיכינו לרגע הנכון ואני חושב שעכשיו זה הזמן. יש כאן נציגים מכמה מעו"זים? אני מבית שמש, את ממבוא דותן, יש כאן חבר'ה מגרעין עול"ם, שקד, ברקן, בנימינה, רעננה, ענתות.. אני חושב שזה מספיק, 7 מעו"זים וגרעין ש"שים זה מספיק בשביל להקים את המטה, מה שטוב גם שמטה שכזה לא מצריך מעו"ז. זאת אומרת אם נניח מגיע מישהו מ.. קרית אונו, ומאוד רוצה להיות חלק ממטה של נוער אקטיביסטי הבעיה שאין לו פשוט מעו"ז בישוב, הוא יכול להיות חלק מהמטה. זה יכול להיות משהו הרבה יותר גדול מהקהל העכשווי של התנועה. קודם כל חשוב שיהיו כאן נציגים שיעבירו את זה הלאה למעו"זים. היום אנחנו כבר ב16 באוגוסט, עד ה1 בספטמבר בוא נמצא נציג מכל מעו"ז כולל הסכמה של גרעין הש"שים להשתתף במטה. אפשר לקבוע שהמטה יתכנס מינימום אחד לחודש במצודת זאב שבתל אביב או בבית מרידור שבירושלים. ולמצוא מישהו שינהל את זה.. אני חושב שזו ממש לא תהיה בעיה. בשלב הראשוני אני אשמח שנציג מכל אותם קבוצות, יאשר את קריאת ההודעה בסימון של
לאחר מכן אותו נציג יעביר את זה הלאה למפקד המעו"ז שלו, אם מפקד המעו"ז מתמהמה עד ה1 בספטמבר אותו נציג שהגיב בפורום יהיה הנציג הזמני של המעו"ז שלו, עד אז נערב את ההנהגה ונקבע פגישת יסוד, כשבפגישת היסוד נסביר יותר את מטרת המטה. (לצורך העניין אני מאשר את העובדה שמעו"ז בית שמש מודע לעניין ואני גם יעביר את ההודעה לעצמי כמפקד המעו"ז).

למעלה