בית"רים תל חי!

דניאל101

New member
בית"רים תל חי!

למי שלא מכיר אותי, אז אני דניאל, ממעו"ז "בן-יאיר" הרצליה, כבר שלוש שנים בעיקר צופה על התנועה מהצד, בעיקר בגלל אילוצי הצבא. בסוף התקופה שהייתי בתנועה, היא הסתבכה עם כל מיני סיפורי שחיתות בהנהגה העולמית, דבר שגרם לרוב הבוגרים למרוד ולהפגין, בהתחלה היינו תמימים, ואחר כך ראינו (או שלפחות אני ראיתי) שאת האמת המדויקת אנחנו לעולם לא נידע. הרוב עזבו, כמעט כל הסגל הארצי יצא מהתנועה, וכך גם רוב הבוגרים, המון מעו"זים נסגרו. אני באותה תקופה העדפתי להמשיך לפעול במעו"ז שלי, ולא להסתכל יותר מידי למעלה. לפני 3 שנים כשהתגייסתי והקשר כבר התחיל להתרופף, התחושה שלי הייתה שיקח עוד המון זמן עד שהתנועה תחזור לעצמה, והיום אני רואה שטעיתי. זה כל כך נחמד לראות פה ובאתר הארצי תמונות ממעוז ברקן (שהיה פעם המעו"ז הכי גדול, עדיין?) ממעו"ז רעננה (שבתקופה שלי היה רק מבנה מדהים) לראות תמונות מתל חי, לראות פורום בתפוז (אתם יודעים שפעם לא הסכימו לפתוח לנו פורום כאן?) תמשיכו כך! תל חי!
 

בישי89

New member
אוהו!

ותיק בית"ר
כבוד! ברוך הבא לפורום
 

דניאל101

New member
תודה, אני מידי פעם מבקר פה

בעיקר צופה, אבל יש לי פה כמה הודעות עתיקות.את ממעו"ז רעננה נכון? אני מזהה נכון את התמונה בכרטיס אישי?
 

MS6

New member
ועוד נקודה קטנה...

דניאל עבר איתי קורס ג' וקורס ב'
דניאל היה מאותם בית"רים אידיאולוגים שנושמים ז'בוטינסקי, קבוצה שדי נעלמה עד התקופה האחרונה שבה היא זכתה להתקאמבק..
 

דניאל101

New member
אגב,

למה בדקו את ההודעה הראשונה שלי לפני שפרסמו אותה? ומי בדק אותה? אתה? או שזה מישהו מלמעלה של תפוז?
 

MS6

New member
יש מערכת ניטור בפורום..

מי שלא כותב בפורום יותר מחודש צריך לעבור אישור מחדש ע"י המנהלים.. זה נועד בעיקר לשם חסימת טרולים. אני סיימתי עתודה והיום אני צעיר ופעור.
 

דניאל101

New member
בהצלחה לך..

אגב, שאלו אותי קודם ושכחתי לענות, לי יש עוד כמה חודשים לשחרור
 
אהלן דניאל!

נכנסת לפה בעבר, נכון? אני דרור ממעו"ז ברקן, עדיין מעו"ז ברקן הוא אחד מהגדולים בתנועה, והוא השתקם והתחיל לפעול לפני כשנתיים. אתה יכול לדפדף בעמוד הפורום קצת למטה ולגלות עוד תמונות מערב בוגרים של במעו"ז, שהתקיים בשבת האחרונה... השתחחרת כבר?
 

דניאל101

New member
אכן הייתי פה בעבר..

כמו שכבר אמרתי, אני קופץ לבקר לפעמים! ראיתי כבר את התמונות האלו...
 

JaboGirl

New member
שלום שלום

ברוך הבא לפורום, אני ציפי ממעו"ז רעננה.
 

LPgirl

New member
היי היי !!!

גם מעו"ז פתח תקווה דיי גדול!!! ו- וואו מעו"ז הרצליה ... זכורים לי רק הסיפורים ועדויות מעורפלות מנתי בירנבוים... באמת מה איתכם? ואם עכשיו כבר השתחררת אז אולי תשקול לפתוח מחדש את המעו"ז?
 

דניאל101

New member
מעו"ז פתח תקווה

תמיד היה ככה. זה ברור לכולם שגם אם התנועה תחרב לחלוטין מעו"ז פתח תקווה ימשיך לתפקד כרגיל! אממ, מה תפקידו של נתי בתנועה עכשיו? אני עדיין חייל, ויש לי עוד כמה חודשים בצבא.
 
שלומלום..

היי מה קורה.?! חחחח סתאם ברוך הבא אני לינוי ממעו"ז פ"ת ואכן גם אם התנועה תחרב אנחנו נמשיך לתפקד בע"ה.. אזזזז נשמך לראותך..מתישהו =] שבתתת שלוםםם
 
למעלה