בית"רים תל חי

• פותח הנושא ksk
  • פורסם בתאריך

ksk

New member
בית"רים תל חי

אז... כמו ששמתם לב אתמול, התחלנו ב"השתלטות" בוגרי בית"ר לדורותיה על הפורום. [בנתיים זו רק אני ואהרונה אבל כל מי שיצטרף מקווה שתקבלו אותו באהבה...] אתם בטח לא מכירים אותי כי אני כבר "מזקני בית"ר" סתם... אני רננה ממעוז "שקד" ואחר כך גם מעוד כל מיני מעוזים ברחבי הארץ... גם אני כמו אהרונה העברתי כמעט מחצי חיי בתנועה [ בערך 13 שנה...] ואני מאוד שמחה לראות שיש חבר'ה מקסימים כמוכם שהתנועה חשובה להם ושאתם עדין מאמינים ופועלים ומחזירים את התנועה למה שהיא היתה פעם [לדברים הטובים אני מתכוונת...] גם אני עשיתי שנת שרות [עם קלימי ואהרונה שאתמול הכרתם] בקרית שמונה ובית שאן וכן,פעם היו מעוזים כאלו... כמובן שהדרכתי בקורסים כמה פעמים ואחרי הש"ש עוד הלכתי עם אורן ואהרונה לגרעין נח"ל של בית"ר .גרנו בקצרין ועשינו שם דברים המון דברים יפים וטובים.אפילו קצת הברזתי מהצבא לפעמים כדי לפקד על מעוז קריית גת כי שררתי באזור .ואח"כ גם על מעוז חולון ובסוף כמובן חזרתי גם קצת למעוז שקד. בהזדמנות זו אני רוצה לתת ח"ח עצבני לחבר'ה משקד - אתם גדולים !!!! די לא הייתי בענינים בשנים האחרונות ופתאום לראות שאתם מרימים את המעוז בחזרה זה הכי כיף שבעולם. אני לא כל-כך יודעת מי במעוז עכשיו אבל אני רואה לפי הפורום את עודד ואני יודעת שגם עומר - מקווה שאתם מגיעים לשבת ובאמת כל הכבוד!!! אז, ביתרי"ם יקרים - המשיכו והגשימו ! אני גאה בכם... ומי שצריך עזרה בכל דבר המייל שלי [email protected] תל- חי רננה אורגלר - ת"א [ושקד בסופ"ש]

MS6

New member
תל חי..

קוראים לי משה ואני מפקד מעו"ז בית שמש. ברוכה הבאה! אני מקבל בשמחה את השתלטות הפורום ע"י גורמים קשישים.. אגב המפקדת מעו"ז שלי יעל יעבץ (כבוד עליון) הייתה בגרעין שלכם אם אני לא טועה...

תל חי!!!

היי רננה קוראים ספיר ואני ממעו"ז פתח תקווה אני כל פעם שמחה מחדש שתמיד יש בוגרים לשעבר שפעלו ועדיין פועלים את תמיד מוזמנת אלינו למעו"ז אני ישמח לראות אותך מתישהו

רננהה.... איך אני מתגעגעגע!!!

דבר ראשון בית"ר בישוב זה הדבר הכי גדול וטוב שיש פה... כל ילד ובן נוער חוץ מכמה קשורים לתנועה! אני יהיה בשבת אבל עומר לצצערי לא יהיה מכיון שהוא הולך ליצג אותנו בכבוד בקנדה הוא גם נציג של בית"ר אז יאלה להתחיל עם ברכות לעומר! רננה אני הייתי רוצה שנעשה איזה פגישה משולשת יאנטו עומר את ואני... כי לך יש הרבה לתת לנו במיוחד עכשיו שעומר מחליף את אנט כרכז מעו"ז1 טוב רננה נסיים בתל-חי ואני ממש מקווה לדבר איתך! וסתם כדרך אגב יש לנו סקר בפורום מי יקח את תל-חי אז תכנסי לחזי במסר ותצביעי שקד כי אנחנו חייבים כל קול ואת אחת משלנו ואת מכירה את המעו"ז יותר טוב ממני ומכל אחד אחרר!!

MS6

New member
אמרתם שתחרימו את הבחירות../images/Emo12.gif

יש לכם מילה של עמידר אתם

אנחנו משתלטות בשמחה.. ../images/Emo13.gif

רננה יצאה ללימודים, אבל בשם שתינו, אנחנו פשוט נהנות מהאהבה לתנועה שניכרת כאן. ומקוות לעזור בכל מה שניתן.

אני הולך אחרי היו"ר שלי ...

אני עם חזי במפלגה אז אני מחויב ללכת איתו ברגע שהוא עושה משהו אני משתתף שהוא יפוטר אני הולך אחריוו

MS6

New member
אבל למה../images/Emo10.gif

אתה משתף פעולה עם טורקים? אתה לא יודע שחזי נמצא במקום ה73 ברשימה של קדימה? לא שמת לב? הוא בכלל לא הכחיש את זה.. הוא נמצא במקום ה73 על משבצת הטורקים. זאת אומרת החוצפן הזה.. לא רק שהוא ברשימה של קדימה.. הוא גם טורקי! ומבחירה!

הכי טוב טורקיי...

אני תמיד מביס טורקים בשש-בש! תשאל את אור! חזי אתה הגיבור שלי .... חעחחעחעחעחע

MS6

New member
תמונה חדשה של חזי...

תמיד אמרתי שיש לך לוק של חמור טורקיציס...

Eliavzz

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לדעתי מישהו פה מהפורום (ובמקרה הוא מ"מ רחובות וש"ש יחיד בתנועה) צריך להחזיר למנהל הפורום.. אני לא יודע מה איתך חזי אבל אני אישית הייתי מחזיר

אם חזי היה יכול לשלוח הודעה

ושלא ימחקו אותה...אני בטוח שוא היה עושה זאת..

למעלה