בית"רים התפקד

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
בית"רים התפקד../images/Emo124.gif

יאללה כולם לשרשר: שם, מעו"ז, תפקיד במעו"ז, קורס אחרון שעשית בבית"ר ואיפה, שם חיבה, כיתה!

MS6

New member
חחח ואני מגיב ראשון

שם: משה, מעו"ז: בית שמש, תפקיד: רכז המעו"ז, קורס אחרון שעשיתי ואיפה: חח מזמן.. ביוהנה ז'בוטינסקי בראשון לציון זה היה קורס ב'. שם חיבה:אין לי..
. כיתה: חחחחח

aviadn

New member
ואני מגיב שני..

שם: אביעד מעו"ז: פתח תקווה, תפקיד: רכז ארגון, קורס אחרון שעשיתי ואיפה:רכז ארגון בקורסים האחרונים בנורדיה.. שם חיבה: הממ.. אביעד? כיתה: י"ב

sugargirlll

New member
ואני גם אגיב בשביל הקטע...../images/Emo6.gif

אורית מלמלד מעו"ז בית"ר פתח-תקוה= אימפריה!!! (ככה למי שעוד לא ידע
)

sugargirlll

New member
ו....

הקורס האחרון שעשיתי היה קורס ב'...לא זוכרת איפה...ובשנה האחרונה הדרכתי את קורס ג' המדהימים...כפרות על כל הקורס...ובמיוחד על הכפיות שלי

eliadiv2

New member
טוב אם ישש כבר נפקדים אזזז גם אני

אליאב איפרח מעו"ז אופקים קורס אחרון היה האחרון של בית"ר(קיף 2004) בנורדיה אין שם חיבה וכתה י'.

rahli lev

New member
פורום לבית"ר?????????.../images/Emo12.gif...סוף סוף

חבר'ההההההההה עשו לנו פורום ב"ה יופי משה עכשיו תפסיק לנג'ס לי.....סתם בצחוק אחי....טוב מקווה שיהיה פה מעניין שלכם רחלי לבקו

rahli lev

New member
אני גם רוצה....

ואם כבר התפקדתם אז גם אני רוצה... רחלי לבקוביץ, מעו"ז בית שמש,קורס אחרון בקיץ 2004 בנורדיה, כינוי אין לי ואני כיתה יא'

ASTAR3

New member
תל חי!!!!

היי אנשים מה המצב??מקווה שהכל טוב!!! אז ככה אני אסתר(אחות של משה) ממעו"ז בית שמש מדריכה כיתה ח אני בכיתה יא ושם החיבה שלי הוא:אסתרוש. אז......שיהיה יום טוב!!!!

uriler

New member
תל חי כולם! ../images/Emo39.gif

משה, ביקשת שנתפקד: "ברית הנוער העברי, על שם יוסף טרומפלדור, ומי אני - אני, ומי אתה - אתה ומי כולנו - חברים בברית הנוער, ומשנתנו - שלמות ארצנו, ומנהיגנו - זאב ז'בוטינסקי יחי יחי, הנוער העברי ע"ש יוסף טרומפלדור..." וכן הלאה... אורי לרנר, משוחרר טרי, כרגע לא פעיל בתנועה אבל עוזר באירועים גדולים (תל חי, יריד פורים שעבר). מעו"ז בנימינה. בעברי, מדריך, רכז שכבה צעירה, רכז הדרכה מעו"ז. קורס הדרכה אחרון - מזמן... עשיתי ד',ג',ב', בהתאמה יוהנה, שוני, יוהנה... מקווה שיהיה פה מעניין...

uriler

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מאיפה קישרת???

MS6

New member
חח סוף סוף! אתה יודע אולי את כל

המילים של השיר? פשוט אני 5 שנים מחפש מישהו שיגיד לי מהתחלה ועד הסוף את השיר הזה... אני כל הזמן נתקע ב"חברים בברית הנוער" ואז ממלמל לעצמי כמה שטויות כאילו אני ממשיך את השיר (אני פשוט לא יודע).

ההמשך

".. עלי בריקודות ניפגש, ניפגש. עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש. רובה אל רובה קנה יצדיע, כדור אל כדור יריע, עלי בריקדות, עלי בריקדות ניפגש בדם ואש. ואם בתליה, אמסור את חיי לאומה, אל נא בתבכי, כי כך נגזר גורלי. מכי דמעתך ואמצי המקלע אל ליבך, בחרי לך שני מאנשי גונדתי. עלי בריקדות... מקווה שלא עשיתי סלט משני שירים, עבר הרבה זמן
מקווה גם שדייקתי,בטוח הניקוד ורצף השורות לא מדוייק . אנסה להביא את הנוסח המדויק בהמשך.

MS6

New member
התבלבלת קצת...

זה עלי בריקדות זה שיר אחר... דיברנו על "בית"רים התפקד!" להלן עלי בריקדות: היום שרה הקטנה ניפגש בצאתי למלחמה את המדינה לכונן משני שתי גדות הירדן. גזזי שערך, וחיגרי את חגורתך, חבקיני, קחי מקלע ואיתי לשורה. עלי בריקדות ניפגש, ניפגש עלי בריקדות חירות נישא בדם ואש רובה אל רובה קנה יצדיע כדור אל כדור יריע עלי בריקדות, עלי בריקדות, ניפגש. ואם בתליה, אמסור את חיי לאומה, אל נא תבכי, כך נגזר גורלי. מחי דימעתך, לחצי המקלע אל ליבך, ובחרי לך שני מאנשי גונדתי. עלי בריקדות...

אבל נראה לי...

שהיו שרים את זה ברצף. יש מצב שבגלל זה התבלבלתי? חח משעשע. היתה לי תחושה של סלט. יאאלה, תסלחו לזקני השבט.
אולי בגלל שזה היה ועדיין אחד השירים האהובים עלי.

uriler

New member
את הכל אני לא זוכר (עבר הרבה זמן

מאז שהיה לי שירון של בית"ר). את מה שכתבתי אני פשוט זוכר כקטע של מורל, בצעדת תל חי זה היה המורל זהיה הכי כיף לעשות: המוביל צועק "ביתרים התפקד" בשאגה ארוכה, מושך את המילים, וכולם מדקלמים את הקטע, יש לזה מקצב אפילו...

למעלה