בית קטן בערבה

שוגץ

New member
בית קטן בערבה

זוכרים? אוהבים? מה יותר יפה לדעתכם? הסדרה או הספר? אם אתם מכירים אתרים יפים של הספר או הסדרה הוסיפו קישור

Rivendell

New member
זה יהיה בבחינה?

לאחרונה אנשים מכניסים הודעות ממש מוזרות. מה פשר מטר השאלות הזה? אולי במקום זה תספר לנו מה *אתה* (או את) חשבת על זה? זה עושה לי דה ז'ה וו לימי הראשונים בIRC, כשהיו תוקפים אותי המון חלונות ובכולם היה כתוב a\s\l plz!! ולא הבנתי למה כולם שואלים, ואף אחד לא העלה בדעות להגיד לי "שלום, אני כך-וכך, מפה ושם. ומה איתך?" אז בוא ניישם את אותו חוק כאן
אני מאוד אהבתי את הסדרה של בית קטן - גם את הספרים וגם את סדרת הטלוויזיה - עד השלב שבו היא הפכה באופן בלתי נמנע לקיטש אמריקאי טהור ומזוקק. בעצם, היא תמיד היתה כזאת. עד השלב שבו היא הפכה לאופרת סבון
(נלי הופכת למלאך קטן? I think not). בקיצור, עד היום יש בליבי פינה חמה למליסה גילברט (מה גם שהיא הופיעה קצת בבילון אחרי זה, אז בכלל). הספרים היו מקסימים, ואהבתי את רובם המכריע. אני זוכרת הכי את "הבית בערוץ השזיף" משום מה. אתרים אני בטוחה שאפשר בכייף למצוא בגוגל, בלי הרבה מאמץ. אני אעשה את זה אח"כ אם יהיה לי זמן. ואני חייבת לשאול, כי זה פשוט נשמע לי קצת חשוד... זאת עבודה מסוג כלשהו לביצפר? (אוניברסיטה, גנון או כל מוסד חינוכי אחר. כולם נופלים תחת אותה קטגוריה).

שוגץ

New member
שלום לך

אין צורך לתקוף אותי. זו לא עבודה לבית ספר .אני בחורה שגמרה צבא ובית הספר הוא מזמן מאחורי. לא הזדהתי ולא אמרתי שלום מכיון שאני גולשת ותיקה בפורום ופשוט עד עכשיו לא הזדהתי בשם זה כי לא היתי רשומה קבועה ותמיד הוספתי הודעות תחת הוסף הודעה ללא רישום (היתי תחת השם לילך ואני לא משתמשת בו עכשיו כי הוא תפוש) בכל אופן אני פשוט נזכרתי בגעגועים בסדרה ורציתי להחליף חויות. בכלל בפורום הזה יש פוביה נוראה מאנשים שאולי "חס וחלילה " רוצים עזרה בשעורי בית. בקיצור לא באתי לריב אלא לדבר על ספרים אשמח לשמוע עוד על בית קטן בערבה. (גם אני ראיתי את הסדרה וקראתי את כל הספרים)

Rivendell

New member
זאת לא פוביה,

אלא סלידה עמוקה
הפורום הזה נועד לדיונים על ספרים, ולא לשירותם של בני נוער עצלים. בשבילם קיימים פורומים אחרים. וברוכה הבאה (מאוחר). להבא אם את רוצה שישמר לך השם, תרשמי אותו. אז הוא שלך לנצח! ואת מה שהיה לי להגיד על "בית קטן" דיי אמרתי. הייתי שמחה לשמוע גם מה דעתך. יש יותר סיכוי שזה יתפתח לדיון ככה. מעבר לזה אם תרצי אפשר לעשות ביוגרפיה על לורה אינגלס-ויילדר לפינה השבועית (אם כי כל מי שקרא את "בית קטן" כבר דיי מכיר את הביוגרפיה שלה).

למעלה