בית קברות לנאפסים

Blue Beetle

New member
בית קברות לנאפסים

זהו בית קברות וירטואלי לנאפסים. כל דמות יכולה לשאת הספד על הנאפס שנפטר במשחק טרם זמנו.

Blue Beetle

New member
בייב גלוך'

רופא במקצועו, אהב הימורים שתייה ונשים. מתחת לחזוק ולמנהגים המחוספסים הוא היה אוהב אנשים ואהב לעזור להם. נלקח בעל-כורחו למקום מסוכן אליו לא רצה ללכת. נמצא מת מדקירה בחזה השכם בבוקר. יהי זכרו ברוך.

DDN

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך

Computer, save program​

ForbiddenSoul

New member
הוא היה יחידי במינו

הוא אכן מיהר לעזור, אם כי הדרכים שלו לרוב היו קיצוניות. הוא בהחלט אהב הימורים, באיחוד בדרך שהוא דיבר אל הסובבים אותו. ונשים... הממ... אני לא חושב שצריך להגיד הרבה כאן :)

לזכרם של אכילס ואכילס גוניור

יהי ברוך אכילס האב, הסייר חצי האלף שנהרג בקרב נגד שישה לוחמי עילית אורקים (ובדרגה ראשונה זה ממש מוות של כבוד!) יהי ברוך אכילס גוניור, שמת כאשר לטאישים ניסו להכריח אותו להישבע על ספר קסום שהוא יצא להביא תרופה למלך שלהם, אולם הם שיפדו אותו למוות כי הוא רצה לדעת קודם מה יש בדיוק למלך (המלך היה באולם, הוא היה קפוא, הוא נראה כאילו הוא תקוע בגוש קרח, בסוף התברר שזו הייתה רק אשליה ובעצם נשלחנו להאכיל את הדרקון השחור שלכאורה החזיק בתרופה, למזלנו הוא לא היה רעב כי הוא בדיוק אכל את הרמך של הפאלאדין של החבורה)

כוששה

נדמה לי שסיפרתי עליו פעם. העבד של קבוצת המו"ד הבאמת-דפוקה שהייתה לי בחטיבת הביניים. השריד האחרון ל"כנופיית האחים הכושים" שנלקח בשבי ושועבד על ידי קסבובו הקוסם, פאקי (שכונה לעיתים קרמון) הלוחם, קלריון הכוהן והגנב חסר השם של אריק פה-ריח שכונה גם "אריק הבואש". כושי קטן שתפקידו היה לסחוב אוצרות, לטעום שיקויים מסוכנים, ולפתוח דלתות ממולכדות. בסופו של דבר כוששה פתח דלת ממולכדת אחת יותר מידי, ומת. הוא נקבר מתחת לבלטות במבוך, לאחר חיים קצרים, עלובים וקשים.

ogmios

New member
Damn Taylor

כנראה אחד ממכשפי הקרב האלפים המגניבים ביותר שברכו בנוכחותם את העולם של מרוצללים. נלקח מאיתנו טרם זמנו בידיו של מרצח מנטליסט באקט שכל תחליתו הייתה ללבות את תאוות הנקמה של בילי אובליביון. ויתר הדברים, הרי הם כתובים בספר דברי ימי השיכחה.

למעלה