בית קברות ליד בית

גנדולף

New member
בית קברות ליד בית

היי מצאנו פנטהאוז חלומי שעונה על כל הצרכים שלנו. הבעיה היחידה היא שפינה אחת של הבניין גובלת בבית קברות. הנוף מהפנהאוז פתוח לפארק ולא רואים את הבית קברות , מהדירות העורפיות רואים. הנושא מפריע לנו,ואנחנו בהתלבטות מאוד קשה. מבחינת אנרגיות ואיך זה ממצב את הבניין.... חשוב לציין שהפנטהאוז משמש למגורים וניהול עסק פרטי במקביל. אשמח לחוות דעתכם תודה מראש

yoavfs

New member
התלבטות רצינית

יש בדיחה האומרת: "פעם הם גרו מול בית הקברות, היום הם גרים מול הבית". על פניו זה לא נשמע טוב. מדובר פה בבית דירות , שאומנם הדירה המדוברת אינה פונה או גובלת ישירות עם בית הקברות , אך יש המסתכלים (בהיבט הפנג-שואי) כעל כל המבנה כקומפלקס אחד , אם כי יש חשיבות רבה מאוד למיקום הדירה במבנה עצמו של הבניין. האינטואיציה שלך אומרת כי קיימת בעיה. הקשיבי לרחשי ליבך, אך אם תרצי לבדוק זאת לעומק, ידרש איבחון לשם כך. האיבחון יתן לך עוד כמה פרמטרים נוספים שיעלו, שכעת אין את נותנת את הדעת עליהם. אני במקומך הייתי בודק את הנכס, מהסיבה כי אין בכל יום מוצאים מקום מקסים העונה על הדרישות, וגם אם נכס זה אינו טוב, תוכלי להמשיך את היעוץ עד מציאת הנכס המתאים עבורכם ולצורכיכם האישיים. בהצלחה

גנדולף

New member
איך ומי יכול לתת יעוץ כזה ?

אם הבנתי אותך נכון, יש לבחון כל מקרה לגופו ולא לישלול בגלל שהבניין גובל בבית קברות.

yoavfs

New member
אכן , לכל כלל יש יוצא מן הכלל

אני בטוח כי דנה תוכל לעזור לך, או לשפוך אור.

דנה A

New member
בסופו של דבר, כולנו עוברים לשם, לא?

yoavfs

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo41.gif../images/Emo57.gif../images/Emo41.gif../images/Emo57.gif

על פי עקרון זה, ניתן לשפוך את הוודקה ישר לאסלה.

דנה A

New member
בית קברות

שלום יולי, וברוכה הבאה לפורום נושא בית הקברות הנו נושא בעייתי, כמו שהעלה זאת יואב בית קברות הנו מקום שמסמל צער, עצב, אבל, מקום מאוד ייני ומכאן המורכבות שבבחירת מקום זה. כמו לכל בית, גם בית הממוקם באזור זה הנו בעל מפה אישית, ויש לבחון ולשקול גם את הנושא הזה. האם בית הקברות ממוקם בעורף המבנה, כאשר בחזית ישנו פארק, ולשם פונה הדירה? הפארק שממוקם שם - מה הוא מכיל? מגרשי משחקים? האם הם פעילים? האם ידועה לך הסיבה (האמיתית?) שבעטייה מוכרים את הדירה? האם ישנן דירות נוספות אשר באות בחשבון מבחינתכם? בהצלחה, דנה

למעלה