בית קברות חולון-ישן גביית דמי חנייה

ginat

New member
לרבנית

המילה אנטישמיות היא מילה קשה שמקומה לא בפורום כלבוטק. בוודאי שלא בתגובה רגילה להודעה. מכיוון שלא רציתי למנוע ממך את זכות התגובה לה את ראוייה, השארתי את הפוסט שלך במקומו ולא מחקתי אותו כפי שהייתי אמור לעשות. להבא, ואת זה אני מפנה ל כ ו ל ם פוסטים עם מילים בלתי הולמות ימחקו לאלתר.

אפרתש

New member
לחברא קדישא מותר לגנוב

ולנו אסור להתלונן, כי הם יהודים? רק שניה, נניח בעל סופרמרקט גונב ממני, עליי לבדוק את דתו לפני שארשה לעצמי להתלונן עליו? אני מכירה אישה בודדה אחת שנוסעת פעם בשבוע לבית הקברות בחולון כדי להביא פרחים לבן זוגה. היא צריכה לשלם בחניה. הדרך לשער רצופה בקבצנים מסוגים שונים. חזנים נטפלים אליה בבקשה לכסף בתמורה לאמירת תפילה (זה, אגב, אסור. הם עומדים מתחת לשלטים שאומרים ששירותי חזנות יש להזמין רק במשרד. אבל מה אכפת להם?). בואו, נצלו עוד קצת אישה בודדה ועצובה. ובואו לא נדבר על כמה עלה לה לקנות חלקת קבר בעבור בעלה (חלקה שאמורה להינתן חינם). לא חלקה "מיוחסת", סתם, חלקה. אמרו לה שאם לא תשלם יקברו אותו בעיר אחרת. פתאום, כשהיה כסף, נמצא מקום בבית הקברות. אופס, אמרתי מילה רעה על אנשים דתיים. אגב - מה פה שנאה עצמית? אני מתעבת את השחיתות הקרה של חברה קדישא, לא את עצמי.

sun1

New member
תודה נשמה, אנא סילחי לנו

למרות היותנו נשמות טועות, שונאי ישראל ובכלל עובדי כוכבים ומזלות, מצאת בליבך היהודי החם את היכולת לקבל אותנו. לא הוקאת אותנו מקהל ישראל!!
האח הידד, ישראל אנוכי! אני עכשו אץ לי לבית הקברות, רק כדי לחנות ולשלם לאותן נשמות טובות המחרפות נפשם בעבור קומץ אלפי דולרים! אני גלי לנו איפה כנס ההתעוררות הבא, למען נוכל לבוא וללמוד ממך אהבת ישראל מהי.

טיפלו ודאגו? בטח, אבל לא לשם שמים אלא לשם דמי הביטוח הלאומי, דמי שלמונים, דמי לא ייחרץ ודמי עושק אלמנות ויתומים. ../images/Emo3.gif ועדיין לא הבנתי אם את אמיתית, או שאת פארודיה על עצמך.

מיצבשת

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo24.gif הוצאת את המילים מהפה

המיצבשת המומה לראשונה לקחו לה את המילים מהפה, בשל האבל הכבד המיצבשת זזה ונתנה למישהו לעקוף אותה בכביש. SUN1 עלה והצלח
מהמיצבשת המיובשת

gw007

New member
בית קברות חולון-ישן גביית דמי חנייה

מר רפי גינת היקר!!! אנא מגר את התופעה המחליאה שקוראת בבית הקברות הזה. התחילו לקחת דמי חניה בסך 10 ש"ח עבור חנית כלי רכב בחניון של בית הקברות. עד מתי יגזלו אנשי חברת קדישה מהאנשים שחרב להם כל עולמם בעת שאיבדו את יקיריהם. זוהי חוצפה ורישעות. אין מילים בפי אנא עשה הכל למען המשפחות בתודה יואב

erandb

New member
חניון בית החולים שליד ביה"ח שניידר

חניתי שם בשבוע שעבר בגלל שאבי היה מאושפז בבית חולים. עולה 12 ש"ח לכל היום עם אפשרות יציאה פעם אחת .מחיר הגון בהחלט.יש לציין שהחניון גדול מאוד. הגענו מוקדם בבוקר וחנינו קרוב לביה"ח בילנסון.באנו בצהרים ומסתבר שיש טור של מכוניות בחניון וחסמו לי את הרכב .ניסתי לצאת עם הרבה תימרונים וכתוצאה מכך השתפשף הרכב.אגב ,לא הצלחתי לצאת. מסתבר שזה חניון של ביה"ח .והשלט שאומר זאת נמצא מהכניסה בצד השני (הכניסה מול בית הספר דנה).החוצפה הגדולה יותר היא שאין שום סימון כמו שטח הפרדה או שלט שאסור לחנות באמצע החניון.אחות שעברה במקום אמרה לנו שכל הרכב החדש שלה משופשף כתוצאה מכך והיא התייאשה מלחנות בחניון זה. באנו בסביבות 4 והצלחנו לצאת בקושי .רציתי להזיז את הרכב לחניון שהסתבר לי שמותר לי לחנות בו .והפלא ופלא חסמו את הכניסה לכמה כלי רכב.ושוב אין סימון או שלט או צבע אדום לבן. כשפניתי לבעל החניון הוא אמר לי שהוא מודע לבעייה ,אבל זה האנשים.והחניון שחניתי בו הוא חניון של ביה"ח. והוא "בטוח" שיש שלט.הוא "ישקול " לסמן כתוצאה מפנייתי סימון של שטח הפרדה. שאלתי אליכם האם נראה לכם הגיוני התשובה שלו בייחוד הסיפור של האחות שאמרה לי שזה לא פעם ראשונה.והאם בגלל ש"החניון לא אחראי לשום דבר " ,הוא לא חייב לשים שלטים ולסמן שטחי הפרדה במקום שצריך.ואף לדאוג שמי שיחנה במקום לא בסדר .הרכב יגרר על חשבון בעליו.ואז יהיה סוף כל סוף סדר ? לשומרים שעליהם פניתי בכלל לא היה אכפת. תודה על תגובתכם בעניין.

למעלה