בית עלמין בשיקאגו

כוכה

New member
בית עלמין בשיקאגו

אמנם רציתי לחכות למנהל ולתום הקרבות, אך אני מניחה שינם חברים שהחיפוש עבורם והסיוע - הוא הרגעה בזמנים קשים ולכן פונה לחיפוש. ע"פ עדות בת משפחה, הדודה הנעלמה (השנייה) טמונה בבית עלמין יהודי בשיקאגו בשם GITOMER - אולי הכוונה לזיטומיר בכלל. היה שם גם בית כנסת בשם זה. אנא עזרתכם. תודה

יש בשיקאגו

מוזיאון יהודי , אשר בו קבלתי לפני שנה מידע מסוים על בתי עלמין שם

שילה1

New member
בשיקגו יש שכונה בשם SKOKI.שכונה

שרובה ככולה יהודים.בטח יש שם בית קברות.אם לא תמצאי-אנא שלחי לי מסר ואברר לך.

בסקוקי יש גם

לא יהודים , ישנם הרבה בתי קברות יהודיים בשיקאגו צריך לדעת את התקופה הנציגים שלי שם חזרו ארצה

bilen

New member
כוכה, לא פנויה כרגע לסייע, אבל מפנה

אותך למישהו שהוא מומחה לבתי קברות בארה"ב וגם בזיקה שלהם למולדת הישנה..... לפני יותר משנה, שאלתי אותו בקשר לבית קברות בפילדלפיה שזה בכלל לא בתחום המוגדר במוזיאון שלו, והוא לא נרגע עד שבדק שהצלחתי "לעבור את הכביש". כמה שבועות אח"כ, נפתחה אופציה למשהו חדש - והוא שוב שלח אלי מייל, למרות שכבר פתרתי את הבעיה. צריך להציג לו בדיוק את הבעיה, עם הכי הרבה פרטים שיש לך והוא ינסה לסייע לך ככל שניתן. שולחת לך במסר את המייל שלו. לא זוכרת אם קיים בתוך האתר או שקיבלתי ממקור אחר. בהצלחה !

friend9

New member
צאצאי הרבי אלימלך מליזענסק

ספר על המשפחה, נמצא בספריות: הלאומית, בר אילן, היברו יוניון קולג': משפחתי :קורות בני רבי אלימלך מליז’נסק לדורותיהם / מאת חסידה חבצלת-ברליני. 1993. אם יש לך קשרים בעולם הדתי, תמצא גם במוסדות דת.

למעלה