RobinhooDw
New member
בית ספר
לפני יומיים בשיעור הראשון של השנה, המחנכת עשתה לנו סבב "חויות מהחופש הגדול" ידעתי שהמחנכת תעשה משהו כזה, אבל בכל זאת החלטתי להיכנס לשיעור. לאחר שהבנתי איזה טעות עשיתי הייתי חייב לעשות משהו, כשהתקרב תורי כמעט התפוצצתי מרוב לחץ, החלטתי שאני אומר למורה שאני רוצה ללכת לשירותים, התווכחתי איתה עד שהיא הסכימה לבסוף ויצאתי מהשיעור. לא חזרתי לשיעור אחרי שיצאתי בגלל שפשוט פחדתי, עבר יומיים והיום שוב, היה לנו שיעור "חברה"
נכנסתי לכתה עם חששות וישבתי במקומי, המחנכת אמרה שהיא מחלקת דפים לכולם ושכל אחד יכתוב שאלה על הצבא. מאז כבר ידעתי מה הולך להיות, ידעתי שהיא כנראה תבקש מכולם לקרוא מהי השאלה שלהם, רעדתי במשך כל השיעור עד שהיא אמרה טוב עכשיו כולם יקראו את השאלות שלהם, ואז קפץ לי הלב, כבר לא יכולתי לחכות יותר, שאלתי אותה שוב אם אפשר ללכת לשירותים ולהפתעתי היא ענתה בחיוב, יצאתי מהשיעור ולא חזרתי. כשהלכתי הביתה פגשתי את המנהלת והיא שאלה אותי למה אין לי שיעור מתמטיקה. אמרתי לה שיש לי ביום ראשון במקום והיא שאלה אותי את שמה של המחנכת שלי, ניסית להגיד לה אבל לא הצלחתי, היא שאלה אותי "מה אתה לא יודע מה השם של המחנכת שלך"? ובטח חשבה לעצמה "איזה ילד מטומטם זה" לאחר שהוצאתי את נשמתי ואמרתי לה הצלחתי לנשום לרווחה וללכת סוף סוף הביתה. אני לא יודע איך אני אצליח לעבור עוד שנה כזאת קשה, אני לא רוצה ללכת לבית ספר בפחד שרק לא אגמגם, אני בכתה י'ב ואני מרגיש כמו ילד בן 10 שלא יכול אפילו לדבר כמו שצריך.
לפני יומיים בשיעור הראשון של השנה, המחנכת עשתה לנו סבב "חויות מהחופש הגדול" ידעתי שהמחנכת תעשה משהו כזה, אבל בכל זאת החלטתי להיכנס לשיעור. לאחר שהבנתי איזה טעות עשיתי הייתי חייב לעשות משהו, כשהתקרב תורי כמעט התפוצצתי מרוב לחץ, החלטתי שאני אומר למורה שאני רוצה ללכת לשירותים, התווכחתי איתה עד שהיא הסכימה לבסוף ויצאתי מהשיעור. לא חזרתי לשיעור אחרי שיצאתי בגלל שפשוט פחדתי, עבר יומיים והיום שוב, היה לנו שיעור "חברה"