הגמגום לא עשה לי שום בעייה
כדי להתקבל לחונכות פר"ח.. הייתי חונך בפר"ח שלוש שנים. אבל בשנה השנייה שלי, בזמן מבחני הקבלה וכולה, הרכז של פר"ח בכפר שלי שהיה אז, לא קיבל אותי, ואמר שיש לי בעיה פסיכולוגית(!!), אז הלכתי למרכז פר"ח באיזור פה (בכרמיאל), ודיברתי איתם. אז הם אילצו אותו לקבל אותי, והיתקבלתי.. אגב, תמיד הרכזים היו מביאים לי מסרים ממרכז פר"ח (הכוח העיליון) שהם ממש מבסוטים ממני וכולה (אולי שגם הם אוהבים לעזור בקטע הזה למגמגם).. הבעייה היחידה שהייתה אצלי, זה בזמן המפגשים הקבוצתיים, יענו כל החונכים נפגשים ודנים בכל מיני נושאים. אז, הייתי מבריז הרבה (במיוחד כשהיה עלינו לדבר הרבה, הייתי יוצא מהמפגש.. אני חושב שכולם היו יודעים שזה סתם תירוץ).. בקשר לילדים.. לא יודע, אבל אצלי כשאני מדבר עם ילדים, אחוז הגמגום שלי יורד למשהו כמו 2%.. יענו אני מדבר חלק. אבל בטח שהם היו שואלים אותי בקשר לגמגום.. הם לקחו את זה בצחוק.. ואז בכל פעם שרציתי להצחיק אותם, הייתי מגמגם להם.. הרי הם ילדים קטנים, לא יבינו מה זה עושה לנו. הייתי מקבל קבוצה בת 4 ילדים, אבל תמיד היה שם הזאטוט הנודניק הזה שלא עוזב אותך עד שמבין הכל על זה.. בקיצור, לא הייתה שום בעיה עם הילדים הקטנים.