בית ספר רעות..

בית ספר רעות..

תגידו יש פה מישהי מבית ספר רעות? פשוט שנה הבאה אני עוברת קרוב לחיפה אז אני רוצה ללכת ללמוד במגמת מחול שבבית ספר רעות אז קיצר אם יש פה מישהי מרעות שתגיד כי אני צריכה את השם של הרכז/ת מגמה.. תווודה לכולםם :):) יום טווב שיהיה לכן!

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo207.gif../images/Emo3.gif

כי כתבו תהודעה פעמיים
אממ. היה לי היום שיעור היפ הופ וג'אז [שני שיעורים אחד אחרי השני] ממש טוב... והודיעו לנו שאת הריקוד [ג'אז] לפורים ממקמים ביום חמישי... ואני מזה מפחדת\מתרגשת! זו פעם ראשונה שהמורות האלה [לג'אז
] ימקמו אותי במסגרת הלהקה.. וזה בכלל מעניין אותי כי המקום הזה לא חשוב לי רק בגלל ההופעה, אלא כדי גם לדעת איפה הן בערך רואות אותי... איך הן מעריכות אותי...
עמיתוש
נ.ב= אני יודעת שזה יכול להיות לא יותר מדי מעניין, אבל הייתי חייבת

ShirUsh22

New member
חחח../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

תחזרי לכתוב איפה שמו אותך

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאממ.

קרן רייס ודליה שמריהו. אממ. אומר משהו?

sapirush 100

New member
בקשר לזה../images/Emo10.gif

אוקיי אז ככה, בסוף לא מקמו, וימקמו ביום שני או חמישי בהמשך השבוע. אבל אני פשוט יודעת שאני אהיה שורה אחרונה בצד, בגלל שאני המון זמן בסטודיו כבר אבל בשנים הראשונות לא הייתי כל כך טובה, ותמיד הייתי מאחורה (גם כי אני בין הגבוהות וגם כי הייתי אז ממש שמנה והמורה שנאה אותי) בשנתיים האחרונות אני ממש מרגישה השתפרות, וממש הבדל בגמישות. אבל כלום!! זה לא נראה כאילו היא שמה לב בכלל!!! אז אני כבר יודעת איפה אני אעמוד וכל פעם אני מתבאסת מחדש מזה
בעיקר כי יש שתי מורות, אחת ממש שונאת אותי, שכנראה שהיא תמקם ביום שני
ואחת שדווקא סבבה איתי, והייתה אמורה למקם
זה כ"כ מבאסססס טוב אז זיבלתי קצת תשכל אבל תסלחו לי הפעם

amitush26

New member
../images/Emo187.gifדיבורP:

לדעתי זה די יפתור לך את הבעיות

למעלה