בית ספר.... קללה

snoop12

New member
בית ספר.... קללה

1) שיעורים באלגברה 2) מבחן בהיסטוריה 3) מבחן האנגלית 3) בוחן בגיאומטריה 4) עבודה במחשבים 5) ESSAY באנגלית 6) מחוייבות אישית 7) עבודה ענקית באנגלית (שתגן על הבגרות באנגלית) 8) ובסוף השנה יש בגרות באלגברה שאלון 05 (יענו הכי קל ב 5 יחידות) הדברים הכייפים:: 1) החברה שלי 2) חברים מהכיתה 3) אני במגמת הנדסת תוכנה (לשעבר טכ"מ) 4) ובשעה טובה שנה הבאה אני כנראה אלמד ASP למרות שאני אלמד תמורה (יותר הגיוני) אני רק כיתה י' תנסו להשתוות לזה...

invision

New member
ומה אתה רוצה שנגיד?

שפשוף נעים חביבי, שפשוף נעים

snoop12

New member
הא../images/Emo35.gif

רציתי לראות זמנים של תלמידים אחרים שלומדים לדעת שיש יותר גרוע אבל אני רואה שאין כאן.... ותגיד מה הכוונה שיפשוף נעים

ilsites

New member
קבל את זה ../images/Emo26.gif

כיתה י' הייתה זולה ביחס ל-י"א. חוץ מסוף השנה ב-י' הכל זה חפיף. חוץ מכל המבחנים שיש לי כרגעיש לי מועד חורף במת' על שאלות 05 ובקיץ 06. בקיץ יש לי גם פיזיקה יחידה וחצי או 3 אנגלית - E מדעי המחשב ב' - פסקל + אוטומטים שזה דבר נכה לגמריי :-| יש לי להכין עד סוף השנה איזשהו פרויקט בגרפיקה ב-C - שזה אמור להיות החלק הדי פשוט.. אני במגמת מדעים מחשבים בכיתת מחשבים קשים הם חיי הגיק

ל א ק י

New member
יש לי את רב הדברים האלה../images/Emo12.gif

זתומרת אמ מועד חורף במת' של שאלון 005 מועד קיץ של שאלון 006 ואנגלית שאלון E מדעי המחשב אמ בגרות בעיצוב תוכנה של 2 יחידות
אה ואמ בגרות בפיזיקה [מכניקה] וצריכים לעבוד טיפה על הפרוייקט של שנה הבאה במחשבים [5 יח'] וגם אמ בגרות בהיסטוריה והמקצועות ההומניים הסתומים וזה
ולא הייתי 12 ימים בביצפר [הייתי חולה
] אז יש לי גם מלא חומר שאני אמורה להשלים
[למרות שלא נראה לי שפתאום אני אתחיל להשלים חומר אחרי שבשאר השנים לא השלמתי, אבל יש מקצועות שצריך
]

ilsites

New member
למזלי היסטוריה עשיתי

שנה שעברה חלק ראשון ושנה הבאה בחורף את החלק השני. ושכחתי לציין שיש לי גם לשון השנה וזה כ"כ מציק כי אני לא מצליח להתרומם מעל ל-65 :-|

ל א ק י

New member
גמני עשיתי שנה שעברה..

ואפילו לשון עשיתי שנה שעברה ככה שאין לי לשון
נשאר היסטוריה חלק ב'..

ilsites

New member
דווקא עבודות זה נחמד..

כל עוד זה במחשבים וזה מול המחשב.. ככה יש לך תרוץ לשבת מול המחשב.. ומן הסתם שזה ICQ, פורומים, אימייל וכו'..

yuval k

New member
בוא תחרות מי יותר מסכן ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

1) מבחן בקלקולוס 2) מבחן בתיאוריה של מוזיקה 3) מבחן בכימיה 4) שיעורי בית בכימיה על כל הפרק (בסביבות ה-30 שאלות) 5) בוחן בלטינית 6) final paper באנגלית - צריך להגיש ביום ו' הבא 7) טיוטה למחר, על ציון (ל-5) 8) פרוייקט בהיסטוריה, כשמי שאני עובד איתה אף פעם לא מחוברת, לא נתנה לי את הטלפון שלה, וזה 50 נקודות - כש-25 מזה בא ממנה
ואני לא ממש סומך עליה, כי לא נראה שהיא ממש מבינה את הבסיס 9) פרק בהיסטוריה להכין ליום שני 10) פרוייקט בצילום להגיש ביום ו' הבא (נשמע הרבה זמן, הא?
) 11) מבחן בקלקולוס במאי (קצת כמו בגרות) הדברים הכיפיים: 1) שיעור פסנתר היום ב-20:00 2) קלקולוס
למרות שכולם שם מתעבים אותי ;[ 3) קר
4) ביום חמישי הבא יש חופשה, אז אין בלוק ארוך של אנגלית
(זה 75 דקות) 5) מתישהו בסוף מרץ-תחילת אפריל המורה שלי לאנגלית צריכה ללדת, אז יהיה מורה מחליף... סופסוף משהו טוב לציונים. מארדר הזאת יודעת לתת רק 80 או פחות
הדברים הלא כיפיים: 1) אין לי ממש חברים 2) בקושי אפשר לדבר עם חברים מהארץ 3) אין ממש זמן, וצריך ללכת לישון מאוחר 4) זה לא קל לדבר שפה זרה כל היום
למרות שזה בסדר, יש מילים שמסתבכות ומסבכות, ואי אפשר ממש להיעזר במילון...

yuval k

New member
../images/Emo24.gif

חפיף... עובר
תודה לאל שיש שבת (כי בראשון גם עושים שיעורים
)

genotip

New member
ה ../images/Emo7.gif זה לא בגלל השיעורים..

אלא רק בגלל ארבעת הסעיפים האחרונים... מבחינת עומס "שיעורים" אני קורע את כולכם (בכל זאת, עושה את כל הבגרויות מחדש), אבל בית ספר אף פעם לא נראה לי מוסד חשוב כל כך. העיקר שתהיה בנאדם, עוד בגרות, פחות בגרות. עוד 100, פחות 100. הכל בולשיט.

yuval k

New member
עדכונים ../images/Emo3.gif

[מה, הרשימה הזו נוחה נורא
] 1) עבר בשלום |מזיע| 100... 3) עבר בשלום, בתקווה שיהיו ציונים כבר ביום שני 4) 6/6 5) היא שכחה
7) מזל שזה לא היה על ציון
8) עבר די בשלום, בתקווה שיהיו ציונים כבר ביום שני 9) ולא רק זה, גם הסוף של הפרק הקודם 10) מתקדם ממש לא רע 12) מבחן בלטינית ביום רביעי - 1) לא היה מלהיב במיוחד
צריך להחליף מורה (זה בי"ס למוזיקה, כך שזה לא סיפור גדול, אני חושב)

yuval k

New member
עוד עדכונים ../images/Emo3.gif

3) 69/70 8) 56/60 9) היה בוחן קריאה: 10/10 10) גמרתי את החלק של החובה, עכשיו אפשר להדפיס עוד תמונות וזה מן הסתם יעלה את הציון

למעלה