בית ספר מתאים לילד ADHD

talil1

New member
בית ספר מתאים לילד ADHD

הי, אנחנו כרגע בצומת דרכים - הילד מסיים יסודי ועולה לחטיבה. עד היום למד בכיתה קטנה בבי"ס רגיל. כרגע מתלבטים מאוד - לאן ללכת. אנחנו לפני ועדת השמה. אשמח לשמוע מכם באיזה מסלול המשיכו ילדיכם? הנטייה הראשונית שלנו הייתה לבקש הפניה לבי"ס כמו "הבית של תמר" (לקויות למידה+הפרעות קשב). בינתיים קיבלנו גם המלצה ממישהי שבתה מאובחנת כ-ADHD ולומדת דווקא בחינוך וולדורף (אנתרופוסופי). כאמור, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת וללמוד מניסיונכם. הילד הוא ADHD, מטופל תרופתית (בעבר רטלין ועכשיו עוברים לקונצרטה), עם לקות שאובחנה לאחרונה כ"דיסגרפיה", מתקשה בעיקר בכתיבה. למד מכיתה א' בכיתה רגשית קטנה בבי"ס רגיל. אנחנו מאזור השרון. המון תודה!
 

gabubon1

New member
בתי ספר

יש את הבית של תמר שהוא מצויין. יש גם בתי ספר של רשת בית אקשטיין הן בהוד השרון והן בגן שמואל. עושים רושם טוב. יש את שפרירים בגבעת חיים.
 

mikmik999

New member
בקשה לעצה

הי, לצערי אין לי עצה. אשמח אם כן להתייעץ אתך. אני שוקלת להעביר את בני לכיתה מקדמת (כיתה ב').
אני מבינה שבנך לומד בכיתה כזו. אני כבר ממש מבולבלת מהעצות הסוטרות שאני מקבלת מאנשי מקצוע שונים, ואני מחפשת לשוחח עם הורים שחווים את זה עם ילדיהם. כל מידע שתוכלי לתרום לי בנושא יתקבל בברכה ובתודה רבה!
בהצלחה בחיפוש שלך!
 
למעלה