בית ספר "מקצועי" -

בית ספר "מקצועי" -

הכיצד אומרים אותו באנגלית? ומגמה (מגמת לימודים)? תודה.

amarl

New member
שתי גירסאות

matriculation examinations certificate High School diploma - המקובל בארה"ב

חייםלוי

Member
מנהל
עפ"י בבילון בית ספר מקצועי

vocational school או trade school. מגמת לימודים: course of study

Eldad S

New member
../images/Emo32.gif חיים ואחרים: האם יש כרגע

בעיה להיכנס לג'ימייל? אני לא מצליח...

טרודי

New member
נכנסתי בלי בעיות

אפילו יצאתי, נכנסתי בשם משתמש אחר, יצאתי שוב, החלפתי שוב - הכל עובד.

Eldad S

New member
אני מקבל מסך ריק,

כאילו נכנסתי לאתר שלא קיים... ניסיתי עכשיו למחוק את כל הקבצים הזמניים, ואנסה עכשיו לאתחל את המחשב. מקווה שזה יעזור. (תודה, טרודי).

ST

New member
אז היתה לך בעיה אחרת, ולא רק בגוגל.

זה קורה לי לפעמים, אבל עוד לא הצלחתי לעמוד על טיב הבעיה. יש כלי שמתקן את זה, אני חושבת שהבאתי אותו פה פעם: http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm יעיל נגד כל מיני 'קונצים' של האקספלורר, פשוט וקטן.

Eldad S

New member
הבנתי שהבעיה אצלי

היא כללית יותר, ואינה נוגעת רק לג'ימייל, כשניסיתי להיכנס לאתר של אחד הבנקים כדי לבדוק את חשבוני. האתר שאת מצטטת - האם הוא פועל על גרסת חלונות XP, ולא משנה מה העדכונים שלה וכו'? הוא לא עלול להרוס משהו? אני די חושש להריץ "כלים" כאלה על חלונות (עד שהצלחתי להגיע למערכת שפועלת היטב...). וכמובן, תודה שוב על אזכור האתר

ST

New member
כו, דווקא הוא מותאם ל-XP

(עבור 98 ו-ME יש להריץ עדכון של VBruntime). אל חשש, אם הוא לא יועיל - לא יזיק. אבל אם אתה אומר שהבעיה הסתדרה - אין סיבה להריץ. אם זה עובר באתחול, באמת אין סיבה להריץ כלים שונים. אם הבעיה חוזרת, אז זה כבר משהו אחר. אגב XP, זו אחת המערכות היציבות (על אף כל הבאגים) שהשתמשתי בהן. מלבד בעיית חומרה שהיתה לי, עוד לא נתקלתי ב'מסך כחול'. (אם כי מוכר הסיפור על זה שבהשקת המערכת, נאם ביל גייטס ואמר שהמערכת הזו היא ללא 'מסכים כחולים' - ובדיוק אז, על המסך הגדול שמאחוריו, הופיע מסך כחול...
)

tallyb

New member
אלדד - לפעמים זה עוזר

Internet options -> Content -> Clear SSL State אני מביאה את זה באנגלית כיוון שאני עובדת במערכת אנגלית ולא רציתי לנסות לתרגם את האינטרנט סתם. ואם למישהו יש אקספלורר עברי, אז מענין איך תרגמו את Clear SSL State...

Eldad S

New member
אני עובד ב-IE במימשק אנגלי.

תודה
בינתיים הכול כשורה, אבל אביא בחשבון גם את עצתך אם התקלה תישנה מתישהו.

Eldad S

New member
אני בעד Vocational School.

עד כמה רווח הביטוי trade school במשמעות "בית ספר מקצועי"?

תודה לכולם.

סיימתי את התרגום הקצר. המצחיק הוא שאף אחד הרי לא ממש יקרא את התעודות, ולא יהיה אכפת לאיש באילו מונחים השתמש המתרגם. התעודות יועברו רק כהוכחה לקיומן, וכולם יסתכלו רק על כל החותמות האדומות (שעושות רושם עז בחלק ממדינות העולם), וכל היתר - מיותר. לפעמים אני תוהה האם אפשר להשחיל בתוך תרגומים של תעודות כל מיני שטויות מוחלטות, ואם מישהו בכלל ישים לב. אבל מה לעשות, צריך להשתתף במשחק לפי החוקים שלו, לא?

למעלה