בית ספר לרבטיקו

בית ספר לרבטיקו

אני יודע הרבה ירימו גבה על הכותרת.אבל זה מה שהיה בגבעה ביום חמישי.בעלת מועדון מסוים אמרה לי פעם מי זה יאניס קאלמטיאנוס הצרצר הזה.שני אנשים נוספים הסתכלו עלי כמו ע"בם כשאמרתי עליו שהוא חית במה אבל אני רגיל לזה ככה מסתכלים עלי כשאני נכנס לבית קפה ביוון שמלא ביוונים זקנים ומבקש קפה פראפפה או במועדוני רבטיקו כשאני שר את המילים עם זמר בן 80.אז מה היה לנו ביום חמישי.הגבעה המקום שמנגנים בו מוזיקה יוונית הכי מכוער בארץ איין חאמארה ביוון שיכולה להתחרות בו בכיעור.היו לנו את אובי מלאך ובנו עוז ששרו לנו קזנזידיס בסגנון שגם גש נלה יוסי ושמוליק נגמרו להם המילים ואם יאניס לא היה עולה מיד היו הולכים הביתה לשמוע דיסקים.ויאניס מה נגיד שר קופץ רוקד חאספיקו עם ריקי וממשיך לשיר .כל הרפרטואר של סטליוס ועוד אבל השנה הוא בא חמוש בבאביס שותפו לנגינה ולשירה בטברנה שבה הם מנגנים באתונה.ובאביס עם הגיטרה ועם שירי הרבטיקו שכל כך עושים לנו את זה ועם קול של הרבטיקנים הזקנים שכבר ראו הכל,אכלו הכל,שתו הכל,ועישנו הכל.אז נכון המקום מכוער הסאונד לא משהוא הקולות של הזמרים כנ"ל אבל גם בשעה ארבע וחצי בבוקר לא רציתי שזה יגמר.אתם יכולים לצחוק ולהגיד הכל אבל יאניס ובאביס עם עזרה של גיא על הבוזוקי אלי על הקלידים ועזרה של גיא שושני בבוזוקי עשו לנו בית ספר לרבטיקו לכולנו שבת שלום .בועז

Yasoo

New member
איזה תיאור,בועז אתה יכול להיות סופר

עברתי כמה פעמיים בעבר ליד המקום, אמרתי לאבישי שבעד שום הון שבעולם לא הכנס לשם הוא רוצה "לאלץ" אותי לראות את המקום.. התאור הסיפורי שלך על מה שהיה שם... משהו...כדאי שתאסוף את כל הרשמים שלך ותעלה אותם על על כתב...

orna44

New member
אכן תיאור יפה מאוד

שמביא חשק לנסות את המקום.

Yasoo

New member
שבת שלום אורנה...

נו הפעם לא צריכים את המחשב לעבודה ?. סתם צוחק... איזה תיאור ציורי יש לבועז..אהה?? הוא הצליח לערער לי את "חומת הביצורים"... בועז גם התיאורים על יוון - והטיול שלך צריך לרכז..חובה..!!!

orna44

New member
שבת שלום יאסו

אכן ביצעתי התגנבות יחידים אל עבר המחשב, איגפתי וביצעתי השתלטות מוחלטת... ובעניין "חומת הביצורים" אם כבר התערערה, אולי שווה לנפץ אותה עם איזה ביקור במקום. מקסימום - תבנה אותה אחרי זה מחדש, במקרה של נפילה. יופי של מוסיקה ברדיו יאסו. חבל שיש ניתוקים, מה שכנראה מעיד על האזנה מוגברת? כנראה שה"טיזרים" של אמצע השבוע עובדים יפה...

טלי שבת שלום לך אחי מה שבועז סיפר

פה על יום חמישי שהינו בגבעה זה נכון. היה מאוד יפה חוץ מאובי מלאך ובנו ששרו ואלכנו להתפוצץ. מהם היה טוב .אלי תבוא ביום חמישי הבא. ביי ולהתראות.

בועז כל מילה שאתה אומר היא נכונה

צלערי הרב לא הייתי בגיבעה ביום חמישי בלילה. אולם אבא שלי השמיע לי את כל ההופעה דרך הפלאפון. בתור אחד שיודע מה זה מוזיקה יוונית, הגיבעה היא המקום כיום לשמוע מוזיקה יוונית טובה. יום חמישי בליה היה משהו חבל לכולם על הזמן ודיברתי עם עוד אנשים שהיו שם. בועז אני אראה אותך בגבעה. אני חושב שניתן וצריך לארגן מפגש פורום בגבעה על מנת שכולם יוכלו להנות מהמוזיקה היוונית הטובה שיש שם. אבישי

תודה רבה לכולכם

זה עושה כיף שאנשים קוראים ואוהבים את מה שאתה כותב. ותעיד על כך ענת שלאחר שכתבתי את הסיפור הראשון על האי לימנוס והמעבורת היתה תגובה אחת ושאלתי אותה אולי אני סתם מנדנד לאנשים ואלי כדאי שלא אכתוב רשמים מהטיול שלנו והיא כתבה לי שלדעתה אני טועה ושאמשיך .אז שוב תודה לכולכם לענת ,לאורנה ,ליוסי,ליאסו, ולאבישי. וגם מר זבקיקו לאחר שיחתנו אתמול בערב אל תהיה צופה מן הצד אין ספק שאתה יכול להעשיר את הפורום. בועז

F a d i

New member
בועז אני מקווה שתמשיך לכתוב

אפילו אני הרחוק מכם (רק גאוגרפית...!) קורא ונהנה מהכתבות שלך -במיוחד שחברים פה משתפים אותי בחוויותיהם משם ומתקשרים אלי להשמיע לי קטעים מההופעות-כך שאני יודע פחות או יותר במה מדובר) מה גם שצריך לחכות עד שהתגובות מגיעות :) המשך יום נעים...!

12אניהיא

New member
בועז../images/Emo140.gif

כמו שאמרתי לך כבר בעבר, כייף לקרוא אותך ואת סיגנוון כתיבתך. אתה נותן לי בכל אופן מעין תחושה שהייתי שם. כמו שגם בעבר אמרתי אל תפסיק!!!!! תודה לך...
זבקיקו לפי שיחות שלי איתך אני יודעת כמה אתה יכול כן לתרום לפורום, הייתי רוצה לראות אותך כאן לעיתים קרובות יותר.

למעלה