בית ספר לחינוך מיוחד

בית ספר לחינוך מיוחד

משהוא יכול להמליץ על ביה"ס לליקויי למידה, הפרעות קשב וריכוז ובעיות התנהגות טוב בעיר או בסביבתה. אני מתעניינת עבור בני בן ה-6 שאמור לעלות בשנה הבאה לכתה א' עם כל ה"תיק" הזה....

על מה ממליצה הגננת?

נדמה לי ש"אמיר" זה בית ספר לחינוך מיוחד, אבל אני לא בטוחה יש גם בתי ספר שיש בהם כיתה קטנה לבעיות למידה,

2004נטע

New member
"אמיר" - לא בי"ס לחינוך מיוחד

יש באתר העירייה רשימת בתי ספר לחינוך מיוחד (צריך לבחור בנושא המתאים). ובכלל...לדעתי, הפורום אינו המקום להמליץ על בתי"ס לחינוך מיוחד. שהרי, בהגדרה של ח"מ יש מגוון נושאים של חינוך מיוחד: מליקויי למידה ועד פיגור קשה או למשל אוטיזם. המלצות שכאלה צריך לבקש מאנשי מקצוע בלבד: יועצת בית ספר, גננת, מכון אבחון או פסיכולוג ילדים.

רוני תודה,

הילד כבר במסגרת מיוחדת והסיכוי שיזדקק לכזו גם בהמשך רב מאוד. ונטע ברור שאיש מקצוע מטעם העירייה יהיה מעורב בהחלטה, וגם את הרשימה באתר העירייה אני מכירה, ועדיין ללא קשר לאלו חשוב מאוד מאוד לכל הורה, ובעיקר להורה לילד מיוחד לבדוק היטב מהן האלטרנטיבות שהמערכת מציבה בפניו. חשוב לי לשמוע התרשמויות של הורים דווקא, ולא להתבסס אך ורק על המלצותיהם של אנשי המקצוע. לפיכך חוזרת לבקשתי המקורית, אשמח לקבל המלצות הורים (גם במסרים) על בתי ספר מיוחדים בעיר לילדים עם הפרעות קשב, לקויות למידה וקשיי התנהגות. תודה.

למעלה