בית ספר יסודי

חני ב

New member
אין ציונים עד כתה ה' בבי"ס בו אני עובדת

יש הערכות כמו "שולט היטב", "שולט" "מתקשה" וכדומה. בבי"ס של בתי, כבר בכתה ג' הם קבלו ציונים במספרים על מבחנים.

שיפלג

New member
ציונים

קודם, תודה לכל המגיבים, לא יכלתי להתחבר ועכשיו אני קוראת הכל. נקודה אחת בעייתית על ציונים- כמו שמישהי אמרה כאן, ציונים נועדו כדי להבהיר לילד היכן הוא נמצא. זו בדיוק הנקודה, אם לילד לא הלך טוב במבחן מסויים, זה לא אומר שהוא לא מוצלח ולא מוכשר ולא יכול לעשות טוב יותר, ציונים, ולא הערכה מילולית עם דגש על נקודות לשיפור, גורמים לילד להרגיש שהוא הציון, אם הילד קיבל 70, הוא יכול בקלות לחשוב שזה הוא, שהוא שווה 70. זה נראה כגורם מאוד לא מוטיבציוני ויכול להשאיר את הילד במהלך כל השנה לחשוב שזה הציון שהוא שווה, או כל ציון אחר שיקבל. ככה הילד מתרכז יותר בציון ולא בהערכה המילולית ובמה עליו לשפר. שוב, תודה.

שיפלג

New member
בתי ספר

קראתי את הקישור לסוגים שונים של בתי ספר יש אפשרות לדעת את שם בית הספר והיכן הוא נמצא? עשיתי חיפוש בגוגל, אבל ממש קשה למצוא אם לא מחפשים משהו ספציפי. גם בתי ספר שרק שמעתם עליהם, או תנועות של בתי ספר. תודה רבה מראש.

שיפלג

New member
בעייה בהתמקדות

שלום בעצם זו הבעייה שלי, אני לא יודעת בדיוק מה קיים ולכן קשה לי מאוד לציין מה אני מחפשת. אני רק יודעת שאני מאוד לא מרוצה מבתי הספר הרגילים. וכרגע אני מאוד פתוחה לאפשרויות. אשמח לשמוע על מה שאת מכירה ובמידת הצורך להרחיב את החיפוש בעצמי. תודה

למעלה