בית ספר חלומי

בית ספר חלומי ../images/Emo28.gif

לו היה בידכם להקים בי"ס משלכם... איך הוא היה נראה? האם היה נמצא במבנה סטנדרטי בלב העיר? אולי הכיתות היו אוהלים פזורים על חוף הים? אולי מבנה בי"ס היה בסה"כ כיתה קטנה ומצוצמת הנמצאת לה בכדור פורח?? ומי היה מנהל בי"ס, לו יכולתם לבחור? ואילו תכנים הייתם רוצים? הייתם דבקים בכלל בתכנים ה"מקובלים" או מתלבטים בין קורס יוגה, קרמיקה או הליכה על חבל?? נתקלתי באתר בית ספר חלומי וזה העלה מחשבות רבות... באתר אפשר לעצב (ויש שם תמונות שאפשר לבחור מתוכן) איך נראית מסגרת החינוך שנראית לי נכונה. בא לי לקחת את זה שלב אחד קדימה ולשמוע מכם, עם קשר לאתר או בלי, איך הבי"ס שלכם היה נראה... בית ספר חלומי

עירית ל

New member
הידד ליום שונשוני מיוחד

ספר שנעשה לפי סקיצות של ד"ר סוס: מורים מעניינים ומיוחדים ויוזמים, פתיחות, נושאים מעניינים ובמיוחד לומדים איך לחשוב.

פרקט בחום אגוז, מזרנים והמון צחוק

ככה אני רוצה. ככה אני רואה את זה. עוד לא החלטתי אם לגיל בית ספר או לגיל הגן אבל סביר להניח לגיל הגן. כאלו תמימים, טהורים, פלסטלינה..... נכנסים לגן, חולצים נעליים, מוסיקה נעימה או שירי ילדים, מזרנים, בריכת כדורים, פינות עם פופים נעימים ורכים להסתכל על ספרים, לקרא, פזאלים...... להתחיל את היום בכייף וברגיעה. מתקנים של ספורט, סולמות, חבלים כל מיני כאלו..... זה החלום שלי.....

פרקט... ../images/Emo9.gif

נגעת בחולשה רצינית שלי... למרות שאני אוהבת מידבר, משום מה בעיני רוחי אני רואה מין חורשה כזו, ממש על חוף הים... כל מיני פעילויות קורות במקביל ואף אחד לא מחוייב או מוכרח להיכנס למה שהוא לא רוצה כרגע... לגבי "מקצועות" נילמדים- יש בהחלט גם מקצועות סטנדרטים כמו חשבון ואנגלית, לצד אלטרנטיביות וניתן לבחור ולשלב. כל האוירה נעימה וזורמת ובין אנשי הצוות לילדים קיים כבוד הדדי וסובלנות. מאוד חשוב: הזולה בחוץ. ערסלים, מזרנים וכריות... למה?? למה אין מקום כזה?

למעלה